Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot tak gadalismy

chlopak powiedzial ze jakby zachorowala to raczej by mnie zostawil.co myslec?

Polecane posty

Gość ot tak gadalismy

rozmawialismy o takiej dziewczynie co niedlugo sie zeni i ma stwardnienie rozsiane.I zapytalam go czy on by ze mna byl jakbym sie dowiedziala,ze jestem chora. zdziwilo mnie to,nie wiem co mam myslec

Gość ot tak gadalismy
kurde patrze na niego i mysle,ze na mnie nie zasluguje jak mam z nim byc skoro on pewnie odrazu by uciekl mylilam sie co do niego

Gość wcale nie pyta
wiekszość facetów niestety by zwiała. Taka prawda niestety. Twój facet jest po prostu zbyt szczery:)

Gość ot tak gadalismy
chyba masz racje.a ja jestem zbyt glupia,bo w sumie w glowie mi sie nie miesci ot tak powiedziec :: a po co mialbym marnowac moj czas z kims co bylby chory,niedolezny czy cos? glupia :(

Gość wwwweededeeeee
przynajmniej jest szczery :D to tez dobra cecha :D bo faceci tak lubia klamać :D. A tak powaznie sa zwiazki gdzie jedno jest niepelnosprawne sa szczesliwi kwestia priorytetów albo wielkiej miłości (zjawisko niecodzienne)

Gość ot tak gadalismy
zmienia to moje myslenie o nim. to ta dziewczyna miala farta bo odrazu powiedziala temu chl ze ma te chorobe a on chcial z nia byc i teraz ten slub

Gość ot tak gadalismy
kurcze no ale jak ja mam byc z nim skoro wiem,ze jakbym mu powiedziala,ze mam np raka a on by w tym momencie mnie kopnal w dupe? aha dodam ze nie mam 15 i to nie jest moj pierwszy zwiazek

Gość widocznie nieliczny wyjątek
ale prawda jest taka, że większość na wieść o nieuleczalnej chorobie pryska i szuka zdrowej dziewczyny

Gość Jak to co ?
To tak jakbyś go zapytała czy Cię kocha.

Gość ot tak gadalismy
czyli ze nie kocha?

Gość Jak to co ?
Zapytaj go.

Gość ot tak gadalismy
no on mowi ze tak,ale teraz to juz nie wiem

Gość Jak to co ?
Zapytaj go jeszcze raz o chorobę, może dozna olśnienia :/

Gość ot tak gadalismy
no wlasnie dla mnie to nienormalne co on powiedzial,moze nawet specjalnie,zebym go zostawila.eh

Gość nie ma głupich pytań
nie wyobrażam sobie zostawić osobę, którą kocham, z powodu jej choroby. nie i już. albo kochasz, albo nie. nie ma półśrodków w tej kwestii. nie chcę Cię martwić, ale chyba nie zawracałabym sobie głowy takim chłoptasiem :o nawet jeśli miałaby to być częsta postawa u mężczyzn - nie mogłabym z nim być. może nie byłby to od razu powód do rozstania, ale na pewno nie dawałoby mi to spokoju, że być może on jest ze mną tylko do momentu, gdy jestem zdrowa... bez sensu :o usprawiedliwianie go i pisanie, że dobrze, że chociaż szczery... no cóż, chyba szukanie plusów na siłę :/ ale fakt, "dobrze że chociaż szczery"... :o

Gość ot tak gadalismy
dokladnie jakos mi dziwnie