Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PowerGymFOREVER

Bardziej mnie interesują mięśnie niż kobieta

Polecane posty

Gość PowerGymFOREVER

Dlatego jestem sam.. nie chce kobiety bo po prostu nie miał bym na nią czasu ani pieniędzy Wole pójśc zrobić dobry trening, kupić odżywki, suplementy a do tego regularnie co okolo 3h jeść posiłek niż pół dnia być bez jedzenia ponieważ bym miał jeździc do kobiet, z nią gdzieś tam itp.. mam to w dupie do tego od sexu bym chudł-a tego nie chce

Gość skarbie maciuś
dzieki za poprawe nastroju :D 9/10 :D

Gość PowerGymFOREVER
i lubie chłopców

Gość PowerGymFOREVER
Już widze, że jakiś suchar, albo blaza mi ubliża podszywając się.. słuchaj marna istotko bez ambicji i pasji, to że jesteś gównem nie oznacza, że masz prawo ubliżac innym, uszanuj to, że ktoś jest od ciebie lepszy oczywiście nie mogę sobie pozwolić na zjedzenie pizzy na noc , albo wypiciu dużej ilości alkoholu (jedno piwko przy weekendzie nawet dobrze robi) mój plan tygodnia jest absolutnie poukładany, zawsze wiem co będę robił ustalam sobie godziny jedzenia, więc nie może być takiej sytuacji, że np o 18 mam coś zjeść i akurat muszę wyjść coś robic.. po prostu posiłek jest najważniejszy przy sobocie wieczór, pije na rozluźnienie jedno piwko, natomiast przy niedzieli zrobię sobie dobrze, tylko raz.. nie chce więcej bo się boję, że schudnę i że cenne białko i minerały stracę

Gość PowerGymFOREVER
Po wypiciu jednego piwa , aby uzupełnić płyny w organizmie wypijam od razu szklankę wody, natomiast po "zrobieniu sobie dobrze" by od razu odzyskać sił jem banana

Gość PowerGymFOREVER
Dlatego sami widzicie... nie miał bym czasu dla kobiet a przede wszystkim moje mięśnie są dla mnie ważniejsze niż jakaś dziura.. co mi po kobietach? człowiek tylko sie wkurwia a na finał cierpi bo szmata albo zdradzi albo odejdzie..

Gość PowerGymFOREVER
Problem pojawia się po oddaniu stolca , bo moja masa ciała jest wtedy niższa niż przedtem a nie moge jej uzupełnić bo nie mógłbym trawić znowu bo to się nie opłacę i wtedy żuję wilgotną watę wyborażając sobie że to krwisty stek

Gość PowerGymFOREVER
Jak śmiesz sie podszywać zaraz potraktuję CIę moją policyjną pałką 11 cm a później galkami