Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astra21

dentysta-chirurg Legnica !!! pilne !!!

Polecane posty

Gość astra21

musze usunąc zdrowy ząb z przyczyn estetycznych, aparat nie wchodzi w gre, prosze o porade gdzie i za ile mozna wykonać taki zabieg prywatnie słyszałam,że p. Kaniak wykonuje takie zabiegi, ale czy ktoś z Was orientuje sie ile to kosztuje itd będe wdzięczna za każde info :) pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Hej, skoro jesteś z legnicy to polecam Ci wrocławski gabinet, to nie za daleko, sprawdź sobie naszego rodzinnego www.omnident.pl przyjmują na Ślężnej i na Powstańców. Zawsze mają wolne terminy dla nagłych przypadków i całkiem sensowne ceny, leczyłam się u nich i jeszcze w jednym gabinecie. Nie wiem jak ceny bo to parę lat temu ale zadzwoń i dopytaj poza tym dlaczego rwiesz zdrowego zęba? Weź się skonsultuj z innym dentystą!

Gość gość
ja chodze do wroclawskiego as dentu, troche sie balam bo zaniedbalam zeby, ale kilka wizyt i ciesze sie pieknym usmiechem ;) robilam sobie koronki i cenowo jest rozsadnie

Gość gość
też szukałam dobrego dentysty w Legnicy i został mi polecony przez koleżankę Kaniak - miałam u niego robione leczenie kanałowe. jest drogi, ale za to porządnie robi;)