Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaaa23

właśnie zerwałam z facetem :(

Polecane posty

tak go kocham i nie wyobrażam sobie teraz być bez niego.. ale juz nie mam do niego siły , ciągle przez niego płaczę ,przez jego chamstwo np przez byłego tyle nie płakałam ,w sumie przez żadnego faceta,a było ich paru tego najbardziej chyba kochałam nie wiem jak to teraz będzie nie wiem czy będzie mi łatwo się związać z innym facetem Niby tyle się przez niego nacierpiałam ,ale teraz też cierpię ,jest mi żal ,że coś się kończy tyle pięknych chwil też było.. czasem potrafił być naprawdę dobry dla mnie.. ale za dużo wylanych łez Jakoś nie potrafie sobie teraz tego wyobrazić jak to bedzie

Gość Xu
K URWAAAAAAAA! Dziewczyny, przestańcie brukać sobie życie tymi pokuurwieńcami dajcie sobie spokój, jest tyle pieknych rzeczy które można robić!!! PO huja ci on?!!! Nie dość już przez sukinsyna wycierpiałaś?

Gość poruszenie_W_bokserkach
czemu zerwałaś przecież dziewczyny wolą chamów właśnie :P

Gość Xu
do bokserek: POJEBAŁO????

Tez mam takie uczucie..tez chce czasem 'nawet nie dawno zerwać z chłopakiem bo nie mam siły do niego'nic on nie rozumie jak to zawsze mówi gdy sie wściekam na niego.zawsze o co Ci chodzi tylko pyta.dopiero bo mega stoczonej batali moich tłumaczem łez itp.zaczyna rozumieć'choć wydaje mi sie ze to tak tylko na odczep sie żeby było juz dobrze bo znowu później tak robi..'obiecuje że napisze.zadzwoni.ze o tej i o tej bedzie w domu.ze juz tego nie zrobi'albo ze zrobi coś o co proszę.i Chooj z Tego przeważnie wynika..Blee

Właśnie bardzo dużo przez niego cierpiałam ,on przeze mnie za to chyba w ogóle nawet się mną nie przejmował ,nawet jak mu powiedziałam,że to nie ma sensu ,że chce się rozstać to się zbytnio tym nie przejął tylko powiedział ,, huj ci w dupe" na koniec ja też popełniłam błedy w tym związku ,ale to usprawiedliwia jego wyzywanie mnie , jgo chamstwo , to ,że tyle przez niego cierpiałam ,że potrafil celowo np nie odbierac tel bo miał taki kaprys ,a ja sie chciałam dowiedziec coś ważnego np?

on nawet ma chamskie zachowania ostatnio ,że jak ma mokre ręce jak je umyje to strzepuje wode na mnie ,albo strzela ,,kozami z nosa" w moją strone czy wycer ręce o kołdrę celowo jak coś zje i wiele innych chamskich rzeczy było ostatnio związanych też z seksem typu mówienie mi co źle robie ciagle podczas seksu i mam już dość..

Gość Xu
ja pierdooole, po co sie nas pytasz o rade w takim razie? zrobisz jak zechcesz nikt za ciebie decyzji nie podejmie ja wiem tylko ze tcy faceci to skonczone buraki, SRAC NA NICH!!!!

ja już podjęłam decyzje ,ale strasznie mi smutno :(

Gość Xu
mi tez jest smutno ale skumaj, zasadzam sie na gacha z Taurusa bedzie 25 maja na protestach pustych garnków zgwałce go nieprzytomnego i bedzie mi lepiej, chcesz to sie mozesz do łaczyc hehe

pocieszcie jakos:(

Gość ale was posrało laski
:D