Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tija Madd

No to mam problem...

Polecane posty

Gość Tija Madd

problem duży w chuj...

Gość Tija Madd
czyli mam maly chuj :(

Gość Tija Madd
problem wielki jak moja piździocha :o

Cholera mówię serio. Mam problem. Odkąd się zaczęłam interesować takimi sprawami, zastanawiam się coraz częściej nad moją orientacją. W ostateczności mogę powiedzieć, że jestem bi, tak na 60%... W sensie mam chłopaka, pociąga mnie, uprawiamy seks, podnieca mnie, ale również pociągają mnie laski. Pierwszy pocałunek przeżyłam z przyjaciółką, a to było w 1 gimnazjum. Całowałam się z wieloma. I w ogóle chciałabym spróbować seksu z dziewczyną, ale z drugiej strony mam kochającego mnie chłopaka i nie chciałabym z nim zrywać. Mam 19 lat, jakby co. Nie wiem co mam zrobić.

ale jak mamy Ci pomóc. My Ci orientacji nie zmienimy... skoro kochasz chłopaka to z nim bądź, jak wolisz mieć dziewczynę to zerwij z chłopakiem 🖐️

Nie wiem w czym.. Chciałam po prostu pogadać, bo obecnie nie mam z kim, a stwierdziłam, że trochę to męczące. Chłopak był świadkiem jak się całowałam z innymi dziewczynami. Ale stwierdził, że dla niego to jest prawie, że na równi ze zdradą, bo jeśli mnie pociągają fizycznie, to się boi, że w końcu będę chciała spróbować z nimi seksu. Fajnie by było, gdyby zaakceptował to, że od czasu do czasu potrzebuję bliskości z kobietą. Ale jeżeli chodzi o dłuższe związki i na poważnie to już inna bajka. Chodzi tylko o zabawienie się, nic więcej.

nie lam sie, wg badan wielu sexuologow to prwie wszystkei kobiety sa bi - tylko jedne to wykluczaja i nie dopuszczaja takich mysli, a inne to zauwazaja i czasami spelniaja swoje pragnienia, albo po prostu eksperymentuja ja tez mam podobne doswiadczenia, jak ty, z przeszlosci ale jestem zona faceta i jestem szczesliwa i nei mysle o kobietach

"Fajnie by było jakby zaakceptował to, że od czasu do czasu potrzebuję bliskości z kobietą" A teraz postaw się na jego miejscu. Jakby on myślał: Kurcze, fajnie by było gdyby moja dziewczyna zaakceptowała jakbym czasem wyruchał w dupę jakiegoś faceta..." :classic_cool:

No wiem... Kocham go, jestem z nim szczęśliwa i jest mi idealnie. I właśnie to jest najdziwniejsze, że mimo wszystko pociągają mnie również laski. No fakt, dziwnie bym się poczuła jakby mi tak powiedział. Ale jakoś wydaje mi się, że facetów bi jest o wiele mniej. Jak już to albo hetero, albo homo. Żadnego pół na pół.