Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddodododood

Słyszalem wczoraj rozmowe 3 dziewczyn w autobusie. Wiecie o czym gadali ? :O

Polecane posty

Gość ddodododood

najpierw o jakis pierdolach ,szykowaly impreze w jakims klubie w wawie-nie znam sie na tym ,bo do zadnego nie chodze. A potem gadaly o facetach ,jedna rzuciła hasło '' Lepszy koleś bez twarzy niż bez kasy'' :O a dwie kolezanki jej przytakiwały i przyznaly racje :O Straszne ,mlode pokolenie jest pojebane . Nie mam szans na poznanie wartosciowej dziewczyny. Warszawa to skupisko patologii :(

Gość dvfdcgfvdc
Hmmm... ja nie wiem jakie wy dziewczyny spotykacie,ale w swoim otoczeniu nie mam takich kolezanek :o na pocieszenie powiem Ci ze faceci sa nie lepsi. Wielu z nich chce tylko seksu bez zobowiazan i traktuje dziewczyny jak przedmioty do ruchania. Takze bilans jest rowny. Ludzie sie teraz tacy zrobili,bez wzgledu na plec :o Ale sa jeszcze normalne laski na tym swiecie,zapewniam Cie :)

Gość możesz ale jeśli zrobisz to
no tak... A kim dla ciebie jest "wartościowa" dziewczyna? Taka, która nie oczekuje niczego od faceta a daje wszystko?

Gość ha111111111
Faceci zwłaszcza ci mlodzi są podobni teraz. Tez kiedys podsluchalam rozmowe dwoch kolegów w pociągu , niby mają dziewczyny ale regularnie je zdradzają z nowymi ,żenada a te dziewczyny pewnie niczego nieswiadome

Taka, która widzi dalej niż czubek własnego nosa. Nie leci na kasę. Wygląd jest ważny, tego nie da się zaprzeczyć.

Gość faceci się teraz burzą
że dziewczynom nie wystarcza tylko to, że mają fiutka :) Musisz coś sobą reprezentować, żeby dziewczyna zwróciła na ciebie uwagę i chciała się z tobą spotykać. To nie te czasy, że wystarczyło po prostu "być". Od dawna istnieje przysłowie - kto nie ma miedzi, ten sam w domu siedzi:)

Gość gg45ewrc
dddooodd a Ty jestes tak niesamowicie wartosciowy, ze sie tak burzysz? :D zastanow sie

Gość no kurna
ja pierdziele jak ja poznałam mojego męża miał tylko rower do tego pożyczony :D ale za to był tym najprzystojniejszym przynajmniej dla mnie. a to było 8 lat temu. aż tak się wszystko pozmieniało? jakieś pustaki te laski

Gość gg45ewrc
podchodza pragmatcznie wartosciowego mena ze swieca szukac

Gość asddddddddddddddd
One nie "gadali", tylko "gadały".

Gość groszka 33
zgadzam sie z autorem niestety w dzisiejszych czasach wiekszosc dziewczyn to puste idiotki tez jak czasem slysze niektore rozmowy to oczy otwieram z wrazenia w niektore az ciezko uwierzyc :S

Gość Anulkaaaaaaggg
muszę się z wami zgodzić, dzisiejsza młodziez jest okropna. nie raz slysze rozmowy mlodych dziewczyn czy chlopakow - az uszy odpadaja! sama mam 23 lta ale az takich glupich pogladow nigdy nie mialam! kurcze wiadomo ze pieniadze sa wazne gdyz bez nich zyc sie nie da ale to nie oznacza iz facet ma byc miliarderem! nie liczy sie to jakie ma auto, jak sie ubiera, itp. najwazniejsze aby prowadzic godne zycie i wygladac schludnie. nigdy nie szukalam faceta z grubym portfelem i nigdy takiego nie mialam gdyz tacy sa zapatrzeci w siebie i typowi narcyzi... sama pochodze z rodziny gdzie dobrze sie nam wiedzie ale pomimo tego nigdy nie patrzylam kto ile i czego ma w domu.. kurcze liczy sie czlowiek a nie jego portfel.

Gość xcccxxxxxxxxccc
Gówniane filmy i seriale zrobiły im gówno z mozgu :O Naoglądaly sie życia na fali , szkoly uwodzenia i kazdy chce zyc bogato ,lans na kazdym kroku:O