Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parcie na pechęrz

Ból pęcherza z rana

Polecane posty

Gość Parcie na pechęrz

Ostatnio często budzę się o 4-6 rano bo boli mnie pęcherz, muszę iść siku. Dzisiaj byłam z rana chyba z 6 razy w toalecie bo ciągle wydaje mi się,ze chce mi sie siku. Pierwszy raz oddaje mocz normalnie. Później parę kropel. Czy to jakieś zapalenie pęcherza? Powinnam się z tym zgłosić do lekarza? Czy może to po prostu dlatego,ze jak wieczorem piję coś, to całą noc napiera na pęcherz i stąd ten ból rano.

Gość kama_rama_panorama
idź do lekarza to pewnie jakies zakazenie drog moczowych. poki nie wybierzesz sie do lekarza kup sobie jakis urosept, albo cos z zurawina bez recepty nie leczy to choroby ale moze zlagodzic objawy.

Gość Parcie na pechęrz
Dzisiaj idę do lekarza to od razu powiem mu o tym. Biorę zawsze z rana Urosept jak mnie boli. Moja mama ma w domu zurawinę więc i ją wypiłam. Ale mimo wszystko od kilku dni powtarza się to zawsze rano. W dzień już nie.. Tylko po przebudzeniu nad ranem muszę iść do toalety.. pęcherz boli. A później to chodzę kilka razy bo wydaje mi się,że chcę siku,a tam dwie kropelki.

Gość kama_rama_panorama
to typowe objawy zapalenia pęcherza, spokojnie lekarz pewnie przepisze ci furagine, albo cos innego. mam coś takiego raz na jakiś czas, a teraz chyba zapalenie przeszlo mi w stan utajony tzn mam zle wyniki badania moczu (musze je w najblizszym czasie powtorzyc i potem zrobic posiew) ale nic nie czuje ze strony ukladu moczowego. glowa do gory, wszystlko jest do przezycia

Gość Parcie na pechęrz
Gorsze rzeczy przeżyłam ;) od tego się nie umiera ;) dziękuję Ci bardzo za odpowiedź :)