Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdbdzbhfgthbtgfbh

kiedy niemowlak podnosi głowę leżąc na brzuszku?

Polecane posty

Gość bdbdzbhfgthbtgfbh

???

Gość zwwwww
2 miesiac.

Gość mój podnosił jak miał 4 tygodn
ie

Gość zwwwww
no to piszę 2 miesiąc czyli 4-8tyg.

Podnosi bardzo szybko. Ale utrzymuje dłużej dopiero gdzieś w 3 - 4 miesiącu. Zresztą zależy od dziecka.

Gość chyba indywidualna sprawa
moja corka ma 4 tygodnie i polozona na brzuchu przekreci glowe z prawej strony na lewa, ale nie trzyma jej poki co w gorze, podnosic podnosi bo przekreca, ale nie trzyma.

Gość moja corka do 2 m
podnosila glowka na chwilke po skonczeniu 3 m wogole nie chciala podnosic plakala jak ja kladlam na brzuszek w pozycji pionowej trzymala dosc sztywno a przed 4 m zaczela znow podnosic i sie rozgladac teraz juz na dluzej utrzymuje glowke a jak nie chce to obraca sie na plecki ma 4 m i tydzien

Gość mój ma teraz niecałe 6 tyg
agłowę podnosi od 4 tygodni już, już po porodzie leżąc na brzuchu z lewej na prawą przekładał głowę

Gość haki
to indywidualna sprawa , moje słoneczko długo nie chciało podnosić główki mimo leżenia na brzuszku i zachęcania różnościami jak nie grzechotką to melodnią , pluszakiem , dźwiękiem ect..... ale stabilnie trzymała główkę tak jak powinno czyli wysoko i sztywno jak miała 3-4 miesiące .

Gość Jak za wczesnie
Zaczyna podnosić to nie dobrze bo może świadczyć o wzmożonej napięciu miesniowym !!!!!

Mój zaczął podnosić tak w 4 tygodniu, a już w 8,9 trzymał sztywno pod kątem 90 stopni. Jeszcze dwa tygodnie temu potrafił tak z 10 minut leżeć i się rozglądać. A teraz jak skończył 3 miesiące to mu się odwidziało i potrzyma chwile i się kładzie - nie wiem co się stało. Za to jak się go podnosi, to praktycznie w ogóle mu nie trzeba główki trzymać i zaczął wyciągać rączki do zabawek - czyżby nowa umiejętność wyparła starą?