Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto jaaaaa30lat

co kupić koleżance, która właśnie urodziła córkę

Polecane posty

Gość oto jaaaaa30lat

wybieram sie do n ich w odwiedziny. co kupic w prezencie?

Gość mama julii######
moze pampersy, kosmetyki, chusteczki tego niegdy za wiele albo jakis ciuszek

Gość n.n.n.n.n.n.
paczkę pieluch. mówię zupełnie poważnie

Gość ej ty,tak ty!!!
no jak to co, cos dla dziewczynki!!!!:D glupie pytanie. maly masz wybor? ciuszek jakis, zabawke-grzechotke, kapicuszki jakies, skarpetki, mam wymieniac?

Gość kama_rama_panorama
pieluchy, albo jakiegos bodziaka:)

Koleżance kup jakąś fajną książkę albo perfumy :) to bardzo miłe jak ktoś w końcu o kobiecie pomyśli i zauważy że ma ona też inne pragnienia niż kolekcjonowanie gadżetów dla niemowlaka. A dziecku jakiegoś ciuszka, najlepiej troche większego i odpowiedniego do pogody w przewidywanym czasie kiedy ubranko ma być dobre :)

Gość ło matulu
możesz kupić ubranka ale z rozsądkiem tzn. kup większe, ale zastanów się ile dziecko będzie miało miesięcy jak będzie mogło je założyć i jaka będzie pora roku. Nie kupuj niemowlakowi butów, ani skarpetem. Ja dostaje multum skarpet i nie mam co z nimi robić, chyba dlatego że są tanie. Możesz kupić też grzechotki albo pieluchy-są praktyczne

ja zawsze prosilam o ubranka (oczywiscie jak ktos pytal), bo tego nigdy za wiele, a pieluchy, no tak przydadza sie,ale moze dokup cos do tych pieluch, bo inaczej to tak troche 'golo'

album -pierwsze 6 miesięcy życia ,moim zadaniem bardzo fajna sprawa :)

Grzechotki, karuzele do łóżeczka, matę edukacyjną, ciuszki (tego nigdy zawiele gdyż dziecko czasem kilka razy się przebiera: To pójdzie bokiem obok pampersa, to uleje tak, że wyciskać można).

Gość oto jaaaaa30lat
dzięki :)_

Gość kup śliczną sukieneczkę
lub jakieś eleganckie ubranko, ale najlepiej trochę większy nr np. 62 lub 68. Albo pozytywkę do łóżeczka.

Gość ja dziś
ja najbardziej się cieszyłam z kocyka, to było takie miłe i ile by ich nie było to się przydają.

Gość Aleksandra_19
Kup Merci bo to o mamie trzeba pamiętać, a maleństwu kup jaką maskotkę bo dzieci lubią się tulić jak leża same w łóżeczku :)

coś drobnego w koncu to tylko odwiedziny a nie nie wiadomo jaka impreza. ubranko, grzechotke, maskotke itp

Nie kupuj większych zabawek, np. Karuzeli. Mi przyjaciółki kupiły i leży, bo już wcześniej kupiłam. mam nadzieje, że przyda się i dam komuś w prezencie. najlepiej kup ciuszki, np. body, może chusteczki :)

Gość oto jaaaaa30lat
Już kupiłam - mamie kwiaty a małej sukieneczkę + czapeczkę/kapelusik

Gość mamadzieic26
zależy ile masz kasy...ja bym kupiła paczkę pieluch lub chusteczki ,kosmetyk. mój syn dostał same ciuchy i ja nie byłam zadowolona bo ciuchów kupiłam mnóstwo wolała bym pieluchy...

Gość Ygria
no właśnie zależy jaki budżet:) Nie ma co kupowiać misiaczków oczywiście. Rodzice docenią gryzaczki czy jakiś mądry oddychający kocyk. Dla mamy też warto coś dołozyć. Z polskich producentów super rzeczy np. http://lullalove.com/ . Możesz też znaleźć jakąś ksiązke z bajkami do czytania:)