Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena9011

Co ubrać na noc poślubną??

Polecane posty

Gość magdalena9011

http://meggi.u.re.pl/blog/czytaj/22553.html który z tych strojów najładniejszy i najbardziej nada się na tą okazję? Nie chce ubierać nic za bardzo ekstrawaganckiego ... A może Wy coś polecicie? Dzięki za pomoc :-)

Gość a ja powieeem taaak..
5 lub 13

im dalej tym lepiej -te propozycje na poczatku to malo wybrednie wygladaja...od 7 mysle ze moglabym sie w tym pokazac...panna mloda powinna byc wyjatkowa na te okazje...ja na pewno bede...i bede wyzywajaca!

Gość bvvbvc
oj boże zobaczycie jakie bedziecie mzeczonei na nic nie bedziecie mialy sily po calej imprezie a tym bardziej na jakies przebieranki

Gość hbfcgfgvthgfvhg
ja miałam komplecik kupiony ale o 6 nad ranem nie myslałam o tym....poza tym trzeba było zmyc tone lakieru we włosach który nie chciał zejść - mam włosy do pasa i myłam wlosy 4 razy...a o 9 trzeba było wstac gości zegnac...

Gość salianka
Chyba 13 (gdybyś wybrała 12 kup rozmiar mniejszą).Zajrzyj sobie na intymna.pl - jest większy wybór (mają odrębny dział na noc poślubną).

Gość ale po cooooo
Kobieto, a po co się ubierać w cokolwiek?? Chyba bardziej wskazane będzie rozbieranie się :P

Gość jak jesteś gruba
to lepiej szlafrok :o

Gość eeeeeeee????????
Choinkę. Chyba, że chodzi o to W CO SIĘ ubrać...

Gość 09876
Ja oglądałam takie wyzywające zestawy. Jak ja będę miała noc poślubną to kupię sobie jakiś super komplecik bardzo seksowny i wyzywający w końcu to Twój partner więc nie musisz myśleć że strój będzie nie tak jub za bardzo wyzywający to w końcu będzie już Twój mąż:)

Gość OneTwo
To ważna pora dnia. To jest moment, w którym już zgodnie z prawem, można dać dupy.

Gość szafirek...
ja mialam na sobie czerwona koszule i takie tez majtki i mimo, ze byla 4 rano to mielismy jeszcze duuuuzo sil ;)

Gość gość
Kupcie sobie dziewczyny coś seksownego humor poprawi, i facet innym wzrokiem spojrzy ja kupiłam sobie coś takiego me-seduce pl Jak się ładnie ubiorę, od razu lepiej się czuję, nie wiem jak wy :)

Gość gość
No w zasadzie nic, ja - pończoszki, pas i podwiązkę - i wszystko to było na mnie jakieś parę sekund :-P zatem po co było godzinami w sklepach wybierać? hi hi hiiii :-D godzina 5 rano, a my w pełnym żywiole :-)

Gość gość
Mój mąż po ślubie kiedy ściągnęłam sukienkę i chciałam iść pod prysznic uznał, że ,,teraz,to wyglądasz zjawiskowo" :) Tak, jak wcześniej dziewczyny pisały, po całej imprezie człowiek nie myśli w co się jeszcze ubrać a jedynie,aby ściągnąć buty, sukienkę , pończochy i położyć się choć na chwilę. Dlatego zamiast patrzeć za bielizną, czy innymi strojami (jeszcze bedziesz sie dodatkowo stresować tym, czy rzeczywiscie te majtki, ten biustonosz jemu sie sposoba) możesz przed nim stanąć w bieliżnie ślubnej i rozpocząć zabawę intymną ;):)