Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhgfd

pytanie za 100 punktów!!!

Polecane posty

Gość jkhgfd

czy ładna dziewczyna, ale z krzywymi zębami ma szanse u przystojniaka?

Gość Niepoukladana
A czemu nie.Przykładem jest Brzydula:)Bo piękno jest w oczach patrzacego. Mozna patrzec na ta sama rzecz a widziec całkiem cos innego

Gość jkhgfd
Brzydula to tylko serial:( A życie to życie:( Mam okropne kompleksy na tym punkcie a nie stać mnie na razie na aparat:(

z krzywymi zebami? zawsze mozna zeby skorygowac. Chociaz jeslu on jest przewrazliwiony na punkcie pieknego usmiechu to moze i nie ma szans u niego nawet ogolnie piekna dziewczyna. No, ale znajac zycie to tylko Tobie wydaje sie, ze masz krzywe zeby, a tak naprawde sa raczej normalne moze nie rowniutkie, ale tez na pewno przesadzasz:) i pewnie to sie w oczy nie rzuca Wiec sadze, ze masz szanse.

I nie ma idealow. Jedna ma krzywe zeby, inne krzywe nogi, inna pryszcze ktos jest niski ktos gruby. A on tez ma pewnie jakis defekt, ktorego teraz nie widzisz, a wyjdzie w praniu. Jesli masz ladna buzie, figure, jestes zadbana to masz szanse i to ogromne.

Gość jkhgfd
właśnie rzuca się w oczy, dwójki zachodzą mi na jedynki:( dlatego nie lubię się usmiechać, bo ludzie dziwnie na mnie patrzą

Gość jkhgfd
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość poka fote tych zebów
to ocenimy ;)

Gość jkhgfd
szukałam takich w necie ale nie ma, a swoich nie wkleje

Gość aaaaaaaaaaaparatka
glowa do gory!Ja mialam strasznie krzywe zeby (aparat bede nosic pzez 3.5 roku wiec wyobraz sobie ich stan przed zalozeniem ), i zalozylam go dopiero po 2latach zwiazku zmega przystojniakiem! Nie wstydzil sie mnie, wszedzie mnie zabieral, chcial zebym poznala jego bliskich. To raczej z mojej strony byla ta blokada.... I teraz twierdzi ze wolal mnie przez zalozeniem apratu, bo przynajmniej nie marudzilam tyle ze mnie zeby bola:D

Gość kurze łapki
przeciez to tylko zeby nikt cie nie rozpozna po nich bo wielu ludzi takie ma.

Gość poka fote tych zebów
autorka pewnie na siłe wymysla kompleksy :O

Gość nfhfsdfghfd
aaaaaaaaaaaaparatka ale Ci zazdroszczę. Też mam taką blokadę, boję się cholernie. Boje się opinii ludzi, tych przykrych uwag, które mogą się pojawić. Zawsze mam wrażenie, że jak ktoś się na mnie patrzy to tylko na te zęby i mi współczuje:(

Gość yeeaahhh
ma szanse :) i jestem tego najlepszym przykladem :) mam 3/4 zeba dwojke ktora nieco zachodzi na 1. wyglada to nieciekawie i rzuca sie w oczy. uwielbiam sie usmiechac bo jestem wesola dziewczyna, ale staram sie nie robic hollywodzkiego usmiechu bo wiadomo..glupio to wyglada, ale ogolnie jestem ladna, figura tez ok i na powodzenie nie narzekam :) więc dziewczyno głowa do góry :) ostatnio facet mi powiedzial ze uwielbia moje usta- co mnie nieco zaskoczylo, bo (moze to glupio zabrzmi) ale to przeciez blisko zebów..a ja mam je takie okropne.. ale przy wysłuchanych komplementach moje kompleksy są coraz mniejsze, wiec nie jest tak tragicznie :)

Gość aaaaaaaaaaaparatka
tez tak mialam..... teraz mam wiecej znajomych, zawsze i wszedzie sie usmiecham. Wszyscy mowia mi, ze zmienilam sie nie do poznania! Aparat to bylo moje najwiekszy marzenie od ladnych paru lat... W koncu sie spelnilo i tego samego zycze Tobie. Wiecej pewnosci siebie, bo wlasnieprzez jej brak mozesz wiele stracic... wiele przegapic. Uciekam do pracy, milego dnia! :) zajrze tu pozniej

Gość yeeaahhh
a opinia innych sie nie przejmuj, bo kazdy ma jakies kompleksy, niektorzy wytykajac je innym probuja ukryc swoje... ja wlasnie zbieram na aparat -to dodaje mega skrzydel, że juz niedlugo nie bedzie takiego problemu, wiec jesli masz autorko taka mozliwosc zbieraj :)

Gość nfhfsdfghfd
to nie jest mój wymysł, naprawde to nie wygląda ciekawie:( jeeaahhh u mnie obydwie dwójki zachodzą na jedynki, też lubie się uśmiechac, ale te zęby mnie ograniczaja, zwłaszcza wsród nowych osób. Przy znajomych rże jak koń:D a przy innych wstydze się a co mowa przy chłopaku, który mi się podoba:( aaaaaaaaparatka ten aparat to też jest moje marzenie od lat, wiem że wtedy byłabym pewniejsza siebie i miała więcej znajomych. Chce jak najszybciej go założyć, ale to droga rzecz, narazie mnie nie stać.

Gość nfhfsdfghfd
yeeaahhh aktualnie szukam pracy na gwałt, a jak już będzie to zacznę zbierać

Gość yeeaahhh
autorko tez mialam kiedys takie 'kły' dwojki zachodzily mi masakrycznie na jedynki, ale w wieku ok 13 lat nosilam aparat -nieco sie naprostowaly. niestety mialam wypadek w wskutek czego stracilam 3/4 dwojki i jedynki nieco mi sie cofnely. mialam problem z zebami i aparatu nie moglam noscic. skonczylam szkole i zaczelam myslec o aparacie ale tez nie mialam pracy wiec nie moglam sobie pozwolic na taki wydatek. strasznie meczace jest to, że caly czas mysle by sie za szeroko nie usmiechnac wiec podstawowy cel to aparat oraz uzupelnienie zeba :) krzywe zęby nie skreślają czlowieka, wiec naprawde nie masz sie czym przejmować :)

Gość jkhgfd
Jedyną moją nadzieja jest ten aparat. Dziękuję Wam za miłe słowa 🌼