Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleneD.

faceci z jajami !!!

Polecane posty

Gość maleneD.

mam wrazenie, ze teraz o ''faceta z jajami'' to juz naprawde ciezko =/. Mam 24 lata i ciagle trafiam na burakow, a i moje kolezanki maja te same problemy, faceci marudza, ze nitk ich nie kocha , ze sa zmeczenie praca, ze zycie jest bez sensu, ze i tak nic nie osiagna , ze po co sie starac.. marzy mi sie , moi faceci jedza obiad , po obiedzie film , ewentualne przytulenie i spac . juz nawet nie pamietam c oto seX!!!! wiele razy sama zaczynam sie do nich dobiera, to slysze , ze moze pozniej. :O Kolejny problem ''egoisci lozkowi'', zrob im dobrze i pojda spac, ty juz sie nie liczysz!!! Uwazam, ze facet powinien byc meski, trzymac rodzine, chcialabym wyjsc za maz, urodzic dziecko, miec poczucie bezpieczenstwa, ale ciagle to ja nosze spodnie, to ja pocieszam swoich chlopakow i nawet przyjemnosc musze sprawiac sobie sama !!!! Dlaczego faceci sa jak baby? CO sie stalo?????????? Nie chce tutaj szufladkowac wszytskich, bo jesli sa jeszcze ci prawdziwi to chwala im!!!

Gość maleneD.
oh a jak juz znalazlam takiego , ktory nie marudzil i wydawal sie ogarniety, to okazal sie babiarzem i lubil sobie podniesc reke na kobiete eh.... umre jako stara panna =/

Gość Golem z Golenskiego Stoku
Kochana, masz taki problem, że najwidoczniej przyciągasz takich panów potrzebujących matczynej opieki. Żeby prawdziwy facet z krwi i kości - taki o ktorym marzysz - na Ciebie zwrocił uwage, musisz spełniac okreslone warunki. Pytanie czy je spełniasz.

Drugie pytanie jest takie, czy lubisz w pupę

Dziękuję dziękuję ;] Takie czasy... Teraz faktycznie dużo kobiet ma większe kojones niż faceci...

Gość maleneD.
ostatnio myślę nad wyrwaniem jakiegoś przystojnego Araba, nie przeszkadza mi jeżeli od czasu do czasu rzuci mną o ścianę,lubię brutali 👄

Gość fdsdfs
doda ma jaja

Gość maleneD.
wypraszam sobie uzywania mego nicku nie chce Araba fuuuuj :) no wlasnie mam wrazenie, ze jestem matka dla tych chlopakow. A w pupe lubie :)

No to jak lubisz to nie bedzie problemu ze znalezieniem faceta z jajami. Jeszcze jakbys robila wysmienite lody byloby idealnie

Gość maleneD.
lubię w pupę ale jeszcze nie trafiłam na takiego który by lubił takie rżnięcie...zawsze mają jakieś obiekcje a to do owłosienia "tam" a to do higieny...co za ciotki :o

Gość maleneD.
Loda robie profesjonalnie i połykam, ale nie przyjmuje na buzie