Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sufitówka

A6W!!!!!KTO ZE MNĄ???

Polecane posty

Witam wszystkich! zaczęłam dzis a6w, kto mnie wesprze? mam balon a nie brzuch he he!

Gość i o to własnie chodzi!!!!!!
Jesli nie masz tłuszczu na brzuchu to A6W zrobi ci z niego cudo, ale jesli masz to szkoda na nią czasu, bo po co Ci mięsnie których nie widać pod tłuszczem, a to ćwiczenie niestety nie spala go, ani grama...

moj syn nastolatek, który jest sportowcem i nie ma na sobie grama tłuszczu cwiczył szóstkę i już po 3 tygodniach miał super kaloryferek Ja natomiast mając niewielką wartwę tłuszczu, robiłam kiedyś dwie serie pod rzad i zero efektu (tzn efekt był "dotykowo", miałam mięsnie jak kamień, ale niestety pod tluszczykiem) Wzięłam sie za aeroby godzinę dziennie i tłuszcz zniknął, mięsnie po szóstce w sumie tez, ale może i lepiej bo kaloryfer u kobiet jakoś srednoio mi sie podoba... No cóz byłam niedoinformowana i niepotrzebnie sie męczyłam, myśłać że spale tłuszcz.... Dopiero trener na siłowni mnie "oświecił" :)

nie rozumiem jak ruszając jakąś częścią ciała nie spala się tłuszczu? masakra. ale jeszcze dołączyłam nordic... może razem z tym coś się uda...

Gość co to jest A6W
bo nie wiem

tak? no to super!!!! skąd jesteś? tak mniej więcej? zmierz się i pisz ile ci ubywa he he :):):)

HEJ JESTEŚ FAKTYCZNIE ZE SZCZECINA? CZY TYLKO TAK NAPISAŁAŚ? JA ZE ŚLĄSKA. ODEZWIJCIE SIĘ!!! FAJNIE BYŁOBY MIEĆSPARCIE. PIERWSZY DZIEŃ ZA MNĄ A JUŻ MAM ZAKWASY NA PRZEPONIE. ZOBACZYMY ILE DAM RADY. OBY JAK NAJWIĘCEJ. DZIS DZIEŃ DRUGI.

Gość też Ci powiem, że
jeśli masz tłuszcz na brzuchu to nie będzie widać efektów. Ja po ciąży ćwiczyłam bardzo długo szóstkę, /dłużej niż 42 dni/ a efektów na brzuchu nie widziałam, bo tłuszcz się nie spalił. Ale przynajmniej miałam wysiłek fizyczny i dobrze się czułam fizycznie. Teraz trochę schudłam i znów ćwiczę szóstkę. Zobaczymy. A po trzech dniach ćwiczeń zakwasy idą w niepamięć.

A kto ci powiedział że tłuszcz spala się od ruszania daną częscią ciała????? Nic głupszego nie czytałam... Od ruszania wzmacniają sie mięsnie, jesli z obciązeniem to nabierają masy i kształtu ale komórki tłuszczowej nie spalisz na tym ani jednej...chyba ze na skutek wysiłku, ale to organizm reguluję skąd 'puszcza" tłuszcz przy wysilku wiec musisiałabys miec farta zeby to bylo z brzucha, bo zwykle tracimy tłuszcz najpierw z miejsc z których nie chcemy a tych najbardziej tłustych na samym końcu

mozę nie na wszystkim się znam... dlatego założyłam tą dyskusję... ale dzięki.