Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma 8

moi rodzice sie mna nie interesuja! pomocy

Polecane posty

Gość nieznajoma 8

kochanie pisze bo nie wiem jak sobie z tym poradzic.. Mam 20 lat i pochodze z wielodzietnej rodziny,mam 6rodzenstwa. Pamietam ze zawsze bylam grzecznym dzieckiem spelniajacym prosby rodzicow, matka zawsze stawilala mi wysoka poprzeczke musialam sie dobrze uczyc (pamietam ze rodzice placili mi za oceny) i tak skonczylam jedno z lepszych liceow i wtedy zaczely sie problemy. Matka przestala sie mna interesowac gdy moje oceny w 3liceum spadly,kiedy zaczelam wiecej imprezowac. zawsze mowila mi zepsulas sie! przestala do mnie dzwonic ojciec zreszta tez(mieszkalam w internacie)przestali mi wysylac kase musialam sobie sama radzic bylo bardzo ciezko i tak wpadlam w rozne nalogi zero nauki narkotyki zle towarzystwo,oczywiscie moi rodzice o niczym nie wiedzieli wracalam tylko na weekendy a oni w ogole nie dzwonili.. mature zdalam dobrze wyjechalam na studia za granice radze sobie niezle,sama sie utrzymuje ale moi rodzice nie wykazuja zadnego zainteresowania! od roku zadne z nich nie zadzwonilo!zawsze ja dzwonie.. czy oni mnie juz nie kochaja ????????? o co chodzi czuje sie okropnie,czesto placze. matka ma rzadko czas dla mnie i nie cieszy sie jak wracam!!!! pomocy! gdzie popelnilam blad??????????????

rodzice nie niancza cale zycie swoich dzieci. nadchodzi taki czas, kiedy to dziecko powinno sie wykazac inicjatywa i dbac o swoich rodzicow i robi to bezinteresownie

Gość jedyna moja rada
zerwij z nimi kontakt

m a d z - bzdury gadasz. Moi rodzice zawsze mi mowili, ze dla nich zawsze bede dzieckiem. Teraz zostal mi tylko tata, ktory sie w moje zycie nie wtraca, ale zawsze 'jest' i dzwonie do niego przynajmniej raz na tydzien, a jak nie dzwonie to on dzwoni albo wysyla mi sms. Ja sie z moim tatem po prostu kumpluje.

Gość wiemcośotym
Często tak jest . gdy opiekują sie nami aż nadto mamy dość lecz gdy ich nie ma brakuje nam ich .