Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie_sie_seksic

Co jest zlego w puszczaniu sie ?

Polecane posty

"będzie wieczną k**wą, albo żoną jekiegos odpadu społecznego" bedzie po prostu zona takiego samego kurwiarza , tak powinno byc przynajmniej chyba ,ze sie nie przyzna ilu w jej cipie goscilo

Gość renatka dziecinko
jestem idealnym tworem mezczyzny :) podporzadkowalas sie rodzajowi meskiemu bardziej niz kobiety w krajach arabskich :D

Gość nyntr4h45
Renatka, zaraz Ci żyłka pęknie :)

Gość to było dobre!
ja pie**ole co za idiotki.. a wiesz jak mysli o tobie taki facet ktory cie rucha? jak o glupiej cipie .. te pierdoła? a skąd Ty możesz wiedzieć co o niej myślą faceci??? któryś powiedział to Tobie po niezobowiązującym seksie i opierasz się na własnym doświadczeniu??? daruj sobie odpowiedź! KRETYNKA

Gość do mensy
aaahahahah :D :D :D i dlatego poslugujesz sie zdizecinniala forma imienia? :D :D ta mensa chyba dla dzieci myslacych z opuznieniem w mysl amerykanskiej zasady: nie ma przegranych tylko MNIEJSI zwyciezcy :D :D :D

Renatka, zaraz Ci żyłka pęknie jestem uczulona na takie kurestwo ehem przepraszam, wyzwolenie seksualne:D

Gość 3u3y54
o matko co to za okreslenie "farbowane suczki?"???????

Gość Renetka 3OOO
Pierdolcie się gnojówy! Zamierzam być dziewicą do końca życia i to jest powó do dumy! Może mnie beatyfikują! A moje IQ to 250 !!!!!! Bitchesssss!

14:27 [zgłoś do usunięcia] nyntr4h45 Jeśli chcesz wiedzieć, należę do Mensy. I uwielbiam seks. Nie rozumiem dlaczego mam się powstrzymywać? Ty oczywiście wyobrażasz sobie kobiety lubiące seks jako farbowane suczki z IQ 80? Biedna jesteś. debilki :O ..

Gość Renetka3OOO
Macie natychmiast się powiesić wszystkie, kurwy!!!!

jasne dziewica :D dlaczego nie przyjmiecie do wiadomosci ,ze istnieja normalne kobiety, ktore lubia seks, mialy wiecej niz jednego partnera ,a mimo tego nie puszczaja sie na prawo i lewo :O ??

Ale inteligentny tutaj, ja nie mogę :D:D:D Jestem najmądrzejsza, widać jak na dłoni, a skoro ja jestem najmądrzejsza i nie uprawiam seksu, to...

Gość 453534534
gada już sama ze sobą :O

a teraz narka drogie kurwiszcza, takimi jak wy to ja wycieram sobie podloge :D chyba nawet te sciery sa czystsze,bo jednak podlogi nie brudza ,a z wami nie wiadomo :D

Gość pracuję w szkole specjalnej
i moi uczniowie też bardzo często "się puszczają" nie mają hamulców, lubią seks :O IQ nie ma to nic do rzeczy po prostu inteligentny człowiek wie, kiedy na co może sobie pozwolić

ps. ktos sie czepial,ze zdrabniam imie w nicku :D nie mam nawet na imie renata ,a nicki duzo glupsze widzialam

Gość fruzia blondi
Nie można nikomu zabronić puszczania się, ale trzeba mieć świadomość, że podlega to ocenie innych, w szczególności mężczyzn.. A co do równouprawnienia, to w seksie go nie ma i nigdy nie będzie. Facet nie zajdzie w niepożądaną ciążę i nie urodzi dziecka, którego tatuś odszedł w siną dal albo w ogóle jest nieznany.

Gość lip_tint
a ja rozumiem o czym mowi :O to,ze chce wam sie seksu ok, trzeba tylko zadac sobie pytanie czym dla ciebie jest seks, wierceniem przez murzynska pale? ok

Gość tvb
Renatka3000 z jakims dennym podszywem nie ze soba jak juz cos nie z takim dennym, skoro ludzie was mylą debilko :D:D:D

Gość lip_tint
a co do tego co sobie facet pomysli hmm nie wiem jak mozna isc do lozka z kims kto sobie "odpowiednio" o mnie mysli.. wole isc z kims kto mnie szanuje, ale zeby ktos mnie szanowal najpierw musze szanowac siebie sama, sprowadzacie to wszystko do rynsztoku i tyle.. :(

Gość fruzia blondi
to ci ludzie są debilami, jeśli nie dostrzegają różnicy w nicku.