Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie_sie_seksic

Co jest zlego w puszczaniu sie ?

Polecane posty

Gość delllka
niech ktos napisze jeszcze cos sensownego na temat , z checia przeczytam, na razie normalne - 1: kurestwo- 0 czekam na wiecej :D

Gość to nie może być możliwe
te wyzwolone kobiety puszczają się od gimnazjum, a kiedy stuknie im 30-ka, jęczą, że takie są wspaniałe, wykształcone i zamożne, a nie mogą znaleźć sobie męża. Faceci chętnie takie ruchają, a żenią się z porządnymi.

Gość 3u3y54
'ruchaja takie a zenia sie z porzadnymi "- no tak, kwintesencja meskiego zaklamania :)

Gość fegeg4343
ja się puszczałam za młodu bardzo... mając 29 lat znalazłam porządnego męża więc można powiedzieć że ruchaczy brałam na raz, ale na męża tylko porządnego wiem, strasznie was to boli.... chcielibyście żebym zgniła... A tu nic z tego ...

Gość majkaaa_31
Okropne podejście macie, kobiety :O Boicie się, że facet weźmie na żonę tylko porządną, a inne tylko na raz. Widać że tylko wam w głowie wyjść za mąż, to jedyny wasz cel, całe swoje życie ustawiacie pod ten cel, próbujecie kształtować się na Dobrą Żonę, bo tylko taką rolę dla siebie widzicie.

Na Tobie świat się nie kończy, udało Ci się ukryć przeszłość, potwierdzasz jednak zasadę, że ludzie wybierają na partnerów osoby o skromnejprzeszlości seksualnej. A po drugie, dlaczego i czego mielibyśmy Ci zazdrościć? Sądzisz, że ludziom, którzy się nie puszczają, bardzo tego brakuje?

Gość fegeg4343
Ty masz omamy jakieś? Gdzie napisałam że macie mi zazdrościć? Gdzie napisałam że okryłam przeszłość?

Okropne podejście macie, kobiety Boicie się, że facet weźmie na żonę tylko porządną, a inne tylko na raz. Widać że tylko wam w głowie wyjść za mąż, to jedyny wasz cel, całe swoje życie ustawiacie pod ten cel, próbujecie kształtować się na Dobrą Żonę, bo tylko taką rolę dla siebie widzicie. Ludzie mają różne życiowe priorytety. Jedne kobiety wolą się puszczać, inne znaleźć dobrego męża i być dobrą żoną. I co w tym złego?

Gość 3u3y54
majkaa_31 jesli dziewczyna chce wyjsc za maz, to chyba dosc racjonalne ze sie dostosowywuje, zeby osiagnac cel? za nonkonformizm dostaje sie najczesciej baty

Gość tibi
Faceci chętnie takie ruchają, a żenią się z porządnymi. tiaaaa... a potem rozwodza się z takimi...porządnymi :)

Gość majkaaa_31
I tak uważam że to smutne i okropne przechodzić przez całe życie myśląc jedynie o tym, co pomyślą mężczyźni. Czy pod tym względem różnicie się od kobiet muzułmanek?

Czy Ty żyjesz na bezludnej wyspie? Przez całe życie musisz liczyć się z tym, co myślą o Tobie inni i nie chodzi tylko o seks. Ocena innych jest dla normalnego czlowieka bardzo ważna. Nikt nie chce uchodzić za kurwę, złodzieja, pijaka, brudasa, kłamcę.

Gość 3u3y54
majkaa, to jest duzy problem spoleczny zeby przezyc zycie godnie, tak jak sie chce, trzeba byc niezwykle silnym psychicznie kobiety maja pod gorke wcale sie nie dziwie, ze czesc sie dostosowywyuje

Gość majkaaa_31
Myślicie że facet, mając okazję do seksu z sex-bombą, dumnie unosi głowę i mówi "wybacz, ale nie! muszę pozostać czysty, aby dostać od losu dobrą żonę"? Nie. A nawet jeśli powiecie że są tacy faceci, to ile ich jest? 0,001 % ? A kobiet? O wiele więcej. To naprawdę dość przerażające, jak kobiety w Polsce są nadal podporządkowane mężczyznom.

Gość majkaaa_31
"Przez całe życie musisz liczyć się z tym, co myślą o Tobie inni i nie chodzi tylko o seks" Z tego co tu wyczytała, kobietom chodzi o to co myśli TEN DANY MĘŻCZYZNA PODCZAS SEKSU, a także o to, co pomyśli przyszły mąż.

Gość 3u3y54
no wlasnie jednoczsnie faceci mysla, ze moga wszystko i epatuja wulgarnym podejsciem do seksu z drugiej strony: ryzyko nieprzyjemnego, chamskiego potraktowania ze strony faceta "na raz" jest duze (bo ona "dala dupy", "dziwka" ryzyko tego, ze ludzie zaczna na ciebie wilkiem patrzec, tez i zostaniesz z emancypacja i reka w nocniku

Gość jak we wszystkim chcecie
byc takie rownouprawnione , chcecie sie znizyc do meskiego poziomu, to moze tez w innych sprawach? moze wiecej kobiet gornikow ? co za delikatne jestescie? moze wiecej facetow- pan domowych ?

Gość kacha_siwa
a mnie tylko dziwi podejscie takich kobiet.. rozumiem ,ze faceci sa prosci,ale myslalam ,ze kobiety sa troszke inne... sama sprobowalam pare razy takiego seksu z nieznajomym- szczerze? nic fajnego.. przyjemnosc fizyczna i tyle,moze troche milej niz z wibratorem, ale bez zadnego angazu, mam gdzies czy jemu jest dobrze czy nie, nie daje mi satysfakcji sprawianie przyjemnosci takiemu facetowi, dlatego juz tego nie robie, bezsens

Gość aha i achhhh
Nic, o ile robisz to z osobami wyznającymi też takie zasady. Wszystko, jeśli po drodze krzywdzisz innych ludzi, których mamisz w celu przerżnięcia a potem zostawiasz ze zlamanym sercem.