Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prazynka_87

Dieta

Polecane posty

Czy stosowałyście tabletki na odchudzanie ? Jest coś godnego polecenia? Interesują mnie te bez recepty....

Gość niwaaa
słuchaj jesli chcesz sie odchudzic to mam dla Ciebie swietna rade. Zadne tebletki itd, bo to wszystko to jest jeden wielki kit> 1. Nie jesz po 18:00 2. pij1/4 Twojej wagi l wody dziennie 3. bardzo dobrze na odchudznie pomaga picie pokrzywy lub jedzenie jej w sałatach 4. unikaj cukru i soli 5. nie jedz słodyczy 6. nie pij napojow gazowanych 4. biale pieczywo zamien na pieczywo pelnoziarniste Po kilku miesiacach na bank beda efekty. Do tego duzo ruchu i gitara:)

Acha....:) no dobry sposób :) Ale ja chce jakoś pospieszyć proces odchudzania chce tylko 5 kg mniej , żeby jakoś w kostiumie kąpielowym wyglądać

Gość niwaaa
ale zastanow sie, po pierwsze te tabletki sa cholernie drogie a po drugie z tego co słyszalam na nic sie nie zdają, nie pomagają, to bardziej efekt placebo

Gość cos mi tu nie graaaa
1/4 mojej wagi to jest 13 kg, czyli mam pić 13 litrów wody????????????????????????????????????????????? Nawet na tydzień byłoby trudno....

Gość niwaaa
sorki pomylilam sie, kurde nie pamietam jak to bylo ale wage sie na cos tam dzielilo i tak wychodzilo, ja np waze 54 kg i musze pic 3 l wody dziennie

Gość cos mi tu nie graaaa
Może 1/40 to by miało sens wychodziłoby 1,3 litra 3 litry to chyba za duzó...