Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innowacyjne pomysły na dziś

Jak dobrać kolor? HELP!

Polecane posty

Gość innowacyjne pomysły na dziś

Otóż upatrzyłam sobie w sklepie 3 sukienki na wesele, podobają mi się wszystkie i muszę do jutra podjąc decyzjęw którą kupić na wesele. Zastanawiam się jakie buty do nich dobrać (kolor) i ewentualnie na jaki kolor pomalować paznokcie żeby ładnie się wszystko komponowało i nie było "wies spiewa wieś tańczy" ;) Poradźcie co dobrać do koloru sukienki: 1. jasne szarej 2. morela/brzoskwinia 3. łososiowy/pudrowy róż

Gość salianka
Postaw na mocniejsze akcenty: - do jasnoszarej mocny róż,pomarańcz,zieleń (oczywiście bez przesady) - morela może się fajnie komponować z ciemnym brązem (taka gorzka czekolada) - z pudrem mam problem - generalnie nie cierpię tego koloru,więc do niczego mi nie pasuje :D

do jasno szarej , ładnie by wyglądały buty ciemno stalowe, czarne, albo łososiowe - zalezy jaki krój ma kiecka , na paznokcie bym dała podobny kolor do butów + kolczyki z jakims małym akcentem w tym kolorze co paznokcie. Widzialm gdzieś szarą kiecę + chabrowe dodatki - wygladało super. Połaczenie szarość+czerwień jest fajne, albo kolor kolarowy . do łososiowej - złote buty lub w kolorze nude , albo bradzo soczysty róż fuksja jezeli jest to bladorózowa .