Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawełll30lat30lat

nudzi mnie żona

Polecane posty

Gość pawełll30lat30lat

strasznie nudzi mnie moja żona, ale gdy ostatnio do naszej przychodni przyszła nowa dziewczyna mam ogromną ochote na piękną , młodą... czasami nawet wydaje mi się że ciągle się mi przygląda, spogląda czasami, może się we mnie zauroczyła...

Gość weź się za tę nową
bo Ty pewnie też nudzisz swoją żonę a jak zanudzisz tę druga to weź następną, póki możesz :O

Gość :-/
no pewnie to odrazu idz do niej i ją wyru...chaj!!! co za ludzie...!!!

Gość dddddddddddddddfgggg
dupek

Gość pawełll30lat30lat
przecież nie zdradziłem swojej żony, tylko podobają mi się inne, a żona juz nie

no pewnie...Ty nie zdradziłeś... tylko Ci sie podobają inne ....zal..

Gość 3u3y54
skurwiel a ty niebywale fascynujacy dla zony, co? zobowiazales sie do czegos w kosciele

A co nie widziały gały co braly?? czemu już ci się żona nie podoba??

Gość lionka
a może popracuj nad waszym malżeństwem? Randka, seks w pracy u żony lub ciebie, seks w lesie...

Gość pawełll30lat30lat
1. nie mamy ślubu kościelnego 2. żona nie śpi ze mną, a jeśli tak to czuje się jakby była szmacianą lalka, tylko leży i rób co chcesz, tylko szybo bo spać mi się chce 2. jedynie do czego jestem potrzebny żonie to do kupinia jej słodyczy po pracy, zawsze dzwoni, kup lody, czekolade itp

a to przepraszam... w takim razie kopnij taką w dup...ę:D

To jaka była wcześniej?? Zajebista w łóżku, wesoła, miła...a teraz kłoda, nudna, obżartuch

Gość 3u3y54
wiesz, najprosciej pojsc w tango trudniej probowac cos zmienic zebyscie z zona sie lepiej dogadywali! a do dziewczyn innych to cie zawsze bedzie ciagnac, nie szukaj usprawiedliwienia

Gość pawełll30lat30lat
Zona jest gruba, otyla, wyglada jak polaczenie pączka z babką czekoladową, do tego ma zaawsze inne zdanie niz zdanie moje.

Gość weź się za tę nową
czyli, jak pisałam: zanudziłeś kobietę, która woli żreć słodycze niz się z Tobą seksić. jesteś nudziarzem

paweł, spróbuj z nią jeszcze porozmawiac..

Gość jeeb
Kryzys wieku średniego, powodzenia ;)

Gość khbj
tak to jest z niektorymi babami i wcale ich malo nie ma. staja sie zmierzle, zaniedbane, ich sexapil gdzies uciekl, sex z łaski. Tak - kobiete by chiala sexu trzeba umiec podejsc, ale przykro mi ! tak sie dziala w stosunku do kobiet nowych , a nie do zony ! zona ma miec na meza ochote przewaznie ! w koncu z calej masy wziela tego jednego, a ze moda byla i mozna tu wżucic na te ramy pewne okolicznosci lagodzace ...? cóż cierp ciało jesli chciało .

Ludzie ze sobą nie rozmawiają...najlepiej się wkurwić i już. Bo jak Ci nie zalezy na żonie to jej to powiedz. Może jej ulży, ale potem do niej leć, że tęsknisz

Gość pawełll30lat30lat
wczesniej było tak że studiowała, więc miała towarzystwo, dbała o siebie, chciała się jakoś prezentować. teraz też nie jest jakaś zaniedbana ale już nie wygląda jak dawniej, duża koszula by nie było widać braku sylwetki... a sex, hmmm po ciaży nei lubi już się kochać, nie chce już tego urozmaicenia, tylko gdy się kochamy pylnuje abym się w niej nie spuścił

Gość weź się za tę nową
zostaw ją, idź zanudzać inną. Niech ta Twoja biedna żona w końcu odetchnie :O ale przecież tchórz i nudziarz tego nie zrobi, będzie ruchał na boku ,a ta nudna zona i tak jest ok, bo pasuje jak stare kapcie .

To z nią poćwicz, kup karnet na siłownie. Nie kupuj tych lodów i czekolady dla niej. Zapraszaj znajomych do domu to chyba sie ogarnie bo będzie jej wstyd

Gość pawełll30lat30lat
zostawie jej nie zostawie, nie poradziłąby sobie bez mnie, taka prawda

Gość khbj
Taaaa nie rozmawiają ? a skat ty to mozesz wiedziec ?! glupoty piszesz i tyle . przeciez On jej mówi, ze chce sexu , ano na pewno mówi nie i mówi dlaczego . Jaks psychoza tu panuje w kwesti iz ludzie nie rozmawiają , a co da rozmowa ? jesli ona nie chce sexu i nie ma pociagu ? pogadac sobie zaledwie mogą , ale to gadanie bez sensu . Odwrócmy sytuacje - Ty jako kobieta masz ochote na sex i swojego meza , a ten ... nie chce, mimo twych zabiegów w koncu sie jak by zmusza do owego współzycia, ale generalni robi to jak najszybciej by miec spokój , odpowiada ci takie coś ? Wiec nie pitol jedna z drugą tego co chcesz tu napisać - o wielkim staraniu sie !!

Masz dobre serce, to fajnie, że jej nie zostawisz.......... To co planujesz? Pomóc jej, walczyć, czy oglądać się na boki? Bo piszesz jakbyś się meczył w tym związku, to świadomie skazujesz się na nudne życie biedak

No, ale jesteś miłosierny dla niej, ho ho. Powinna ci się kłaniać, że jesteś z nią :D

Gość 3u3y54
i tak nagle um, stala sie gruba i zapuszczona! sorry, takim rzeczom trzeba przeciwdzialac, kiedy sa w zarodku ty dopusciles do tego, ze jest, jak jest, mogles probowac na nia wplynac