Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawełll30lat30lat

nudzi mnie żona

Polecane posty

Gość błagam was
nie am m an chleb dla dziecka pomzocie.

Gość khbj
to ty nie zrozumialas przekazu gdzie staram sie wytknac , ze nie zawsze dwie strony sa winne , zaczeło sie od mebli - zakwestionowalas to , wiec jako ze uzylas samochodu - napisalem to co napisałem . Kwoty by było lepiej zrozumiec , dla jednego juz 10000 to duza kwota ! Wiec nie mają znaczenia - chodzi o cos innego .

Gość khbj
kozie pomagaja !

Gość hhhklllla
-pawełll30lat30lat ty tez mnie nudzisz

Gość błagam was
potzrebuje 20 zł prosze...

Gość kjdbsk
wiec skoro oboje jestescie sobą znudzeni nichaj kazdy zyje swoim zyciem i co za problem ? czy to sie rozwoidzic zaraz trzeba ?

Gość kjdbsk
skoro potrzebujesz 20 zł przyjdz i umyj mi samochód

Gość hhhklllla
bo faceci tacy sa...pobawia sie pobawia i ida

Gość kjdbsk
a kobiety to anioły wrodzone ! za narzeczenstwa sa słodkie i chetne , a potem wszystko sie zmienia ...

Gość hhhklllla
i dlatego mówie .... faceci tacy sa...pobawia sie pobawia i ida

Gość do autora....
aha....mentalnie się zmieniła za to laseczka z pracy "ładnie się uśmiecha" i "spogląda" to ma rzeczywiście przeogromny wpływ na charakter i o nim świadczy co nie? Na pewno ta pannica jest cudowna a żona fe....cóż taka natura kobiety, że po porodzie zmienia im się tak trudno zrozumieć, że to hormony. I chce pracować ja ją rozumiem i rozumiem to, że nie chce zostawić dziecka obcej. Kobieta uczy się też roli matki i często się tak dzieję, że przytyje, że traci ochotę na seks, że nie może się odnaleźć. Trzeba pomóc, jak nie dociera być szczerym i postawić sprawę jasno a nie ruchać na boku. A jakby teraz się coś stało to ta gruba żona siedziała by w szpitalu i opiekowała się mężem co? Nie bądźcie od razu tacy krytyczni dla tej kobiety.

Gość hhhklllla
własnie mówie.... pobawia sie pobawia i ida dalej

Gość hhhklllla
i jeszcze to oczywiscie nasza wina (kobiet)

Gość kjdbsk
w szpitalu ma sie opiekę medyczną - wiec opieka tam zony zbyteczna - to po pierwsze ! Słusznie zauwazylas , młoda z pracy laseczka sie usmiecha , a co w domu ? zramolała zona zmeczona , wiecznie marudzaca - i faceci oczywiscie wybrzydzają ?? ha ha !!

Gość do autora....
zresztą wam tylko seks w głowie i dla tego, żeby umoczyć narażacie rodzinę co to tylko seksem człowiek żyje ?! i co to najważniejsze w związku, życiu wogóle całe życie wam ten seks na głowę pada....

Gość kjdbsk
ty ja rozumiesz no baaaaaa! :) a ja rozumiem faceta !! i co teraz ? ano zupełnie nic ! dalej jest remis

Gość hhhklllla
nie wszystkim :) inni moga siebie kontrolowac i wytrysk równiez ;) :P

Gość hhhklllla
ja zauwazyłam ze czasy sie zmieniaja...teraz coraz wiecej kobiet równiez narzeka na swoich i wzrokiem łowia innych...tylko ze ty Panie pewny siebie tego nie widzisz.... moze juz dawno masz rogi :) a o tym nie wiesz :)

Gość kjdbsk
a co ma padac zamiast sexu ? no wyjasnij ? co jest wazniejszego w nim , poza dziecmi niz on sam w całej swej rozciaglosci ? ze tobie diabeł w piecu nie hajcuje to twój problem , wez sobie takiego samego i szczesc wam Boze , ale jak ktos jest inny , to pozwól mu takowym byc !

Gość hhhklllla
a to se badz ale nikt nie ma zamiaru znac tego syfu co ci w glowie siedzi...trzymaj to dla siebie

Gość kjdbsk
a w czym mi ewentualne moje rogi przeszkadzają ? nie ze mna te numery ! mnie to tam wisi , póki ja mam co chcę i w ilosci i jakosci jakiej wymagam , albo oczekuję , wali mi to .

Gość hhhklllla
ciebie równiez mógł by ktos waląć

Gość kjdbsk
No jak dla ciebie sex jest syfem to i mnie dziwota ze was zdradzaja i na was narzekają

Gość do autora....
Więc twoim zdaniem wszystko jest ok? Kij w to, że przysięgał na dobre i złe a jak jest złe to idzie ruchać tak? To po co sobie z mordy cholewę robił gdzie ten wasz honor? Tchórze stać was tylko na zdrady po kryjomu żadnych poważnych kroków nie podejmiecie bo nie umiecie tylko marudzicie jak tej babce zarzucacie sami nie lepsi. To ruchajcie sobie na boku co to za faceci dziś zamiast się rozstać skoro to wszystko takie nieudane ale nie jeszcze lepiej narzekać na żonę i latać z kwiatka na kwiatek tylko dlatego, że się ładnie uśmiecha.

Gość kjdbsk
sex by było wszystko jasne to nie ruchy posówisto zwrotne penisa w pochwie - o NIE !! to cała magia z nim zwiazana

Gość hhhklllla
zostawcie go bo to dupek!

Gość kjdbsk
juz dawno pisalem ze przysiega małzenska to syf ! po drugie , zona też cos przysiegała ! a raczej slubowała , slubiuje ci miłosc , wiernosc i uczciwosc malzenską i ze cie nie opuszczę az do smierci ! ale wy tylko widzicie w tej przysiedze to co dla was istotne "wiernosc "

Gość kjdbsk
jak by była z jej strony miłosc ! to i bylo by inaczej , bylo by pozadanie , a jak jej nie ma to jst jak jest i konsekwencja tego jest ewentualna jego zdrada ! akcja = reakcji . przyczyna = skutek .

Gość kjdbsk
zaraz zaraz , jak ci zdradzajacy maz nie pasuje to sama odejdz - kto cie trzyma !

Gość do autora....
a ty co widzisz w przysiędze seks do grobowej deski, zawsze zadbaną żonę która ściąga majtki z podniecenia po latach małżeństwa....to coś więcej niż wam się w główkach mieści i trochę uczciwości w życiu. Ona może błędy popełnia ale nie szuka kogoś kto się ładniej od męża uśmiecha i nie planuje zdrad. A mąż co narzeka, nie umie do niej dotrzeć i heja bo to niby wielkie usprawiedliwienie...żal