Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemyfinansowe

Zauwazylam dziwna rzecz i jej nie rozumiem - finanse

Polecane posty

Gość problemyfinansowe

Jesli ktos nie przyznaje sie ze wszystkim dokola, ze brakuje mu kasy, nie zebra, a chce sprzedac np. na Allegro swoje rzeczy, zeby miec na chleb, wyzywacie go, ze sprzedaje gowna bo sie nikomu nie podobaja albo zeby sie nie osmieszac tylko oddac komus potrzebujacemu. Jesli ktos prosi o pomoc finansowa bo ma problemy = zebra, ale gotow jest wyslac swoje dane i udowodnic swa przykra sytuacje, wyzywacie go, ze korzysta z internetu, ma dzieci, wszystkiego nie przewidzial. A robicie przelewy osobom ktore nie sa wiarygodne i nie chca nic odpracowywac, ot tak, prezent. Nie kumam.

Gość /zyo/
//polska.

Gość dokladnie polska
tak samo jest z abrocja ... usunie - zle nie usunie a odda do adopcji - zle urodzi ale dziecko bedzie chowane w biedzie - zle

Wolałabym dać komuś kto ma za co żyć, ma normalny dom, rodzinę nie z żadnej patologii a nie stać go na przykład na wakacje w Hiszpanii niż wydawać kasę na osobę, która sobie nie radzi, narobiła sobie bezmyślnie dzieciaków na które jej nie stać...po prostu wolę dać komuś kto jest podobny do mnie, żyje tak jak ja i marzy o czymś na co go nie stać :)

Gość kvc
Rozumiem, ze wystawiłaś na allegro jakieś śmieci i nikt nie chciał kupić? Stąd poczucie krzywdy? Pociesz się: nikt normalny nie robi przelewów za nic żebrakom z netu. Uzyskanie danych do czyjegoś konta to po prostu łatwy sposób na zarobek, niejedna ofiara juz się o tym przekonała.

dokladnie polska, a na to wszystko mają jedną "słuszną" radę - nie puszczać się:D:D:D

Gość dokladnie polska
:D

Gość A co?
A co, w innych krajach kupują badziewie charytatywnie tylko dlatego, że ktoś chce je sprzedać, czy chodzą po ulicy i rozdaja kasę wszystkim którzy akurat nie mają?

Gość problemyfinansowe
Nie mam poczucia krzywdy, mam sie nie zgorzej :) po prostu refleksja po kilku tematach ktore czytalam, np. mama chce sprzedac czyste ciuszki dla dziecka w dobrym stanie, a ja zjezdzaja, ze powinna je wyrzucic albo komus dac. Albo topic na ogolnym - laski napisaly ze nie maja kasy, to im bez sprawdzenia czy sa potrzebujace przelali pieniadze, a ktos prosil o rade co gdzie sprzedac albo wczesniej topic co jesc bo u niego kiepsko - zwyzywali

Gość problemyfinansowe
Wydaje mi sie ze lepiej - JESLI CHCE SIE POMOC - pomoc osobie ktora chce cos sprzedac czy tez chce sprobowac zarobic, niz dac komus kase za free, dlatego nie rozumiem czemu obrazani sa ludzie ktorzy pytaja o prace, pytaja, jak wystawic aukcje zeby miec wiecej chetnych albo ludzie ktorzy maja naprawde ciezka sytuacje i papiery na to.