Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobromira 21

Menu 7-miesięczniaka na piersi

Polecane posty

Gość Dobromira 21

Chciałabym zapytać, co i w jakich mniej więcej godzinach - dajecie jeść swoim 7-miesięczniakom;

Gość Dobromira 21
Nikt nie pomoże, może być menu 6 lub 8 miesięczniaka też.

Gość Dobromira 21
haloooooo

ja nie wiem do końca jak powinno wygladac, ale swojej córce (skonczyla wlasnie 7 m-cy) daje: o godz. 11.00 banana albo starte jabłuszko godz. 16.00 taka obiadko-zupka -> ziemniaczek, brokuł, cukinia + łyzeczka masła (na marchewke niestety ma chyba uczulenie) w ciagu dnia przepajam ją wodą żywiec i caly czas podstawa to piers Dzisiaj chce pierwszy raz dodac jej piers z indyka do tego obiadku

Gość Dobromira 21
dzięki :)

moja jadla tak ( byla na butli , ale to mala roznica jak dla mnie) 7:00 mleko 9:30 kaszka 11 : 30 deserek 14 : 00 obiadek 16 : 00 kleik 17:30 mleko 19:30 kaszka na sen Córka teraz ma rok i je tak : 6:00 kaszka - drzemka parówki smakusie lub jajecznica obiadek - spacer kaszka lub kleik + jakies biszkopty kanapeczki z szynecza i maselkiem kasza na sen nie umiem oszacowac godzin ;p bo je jak zglodnieje

nie ma reguły, tak mi się wydaje, różne dzieci potrzebują dostawać różne dawki jedzenia...

Moja córka ma w tej chwili 6 i pół miesiąca i poza piersią dostaje: ok 10 - kaszkę (manna/owsiana/ryżowa) z owocami ze słoiczka po spacerze (ok 13-14) zupka typu rosołek z indyka z warzywami, potrawka z królika, jarzynki z rybą. wieczorem , ok 18 owoce ze słoiczka lub świeże ale to dopiero od kilku dni, najchętniej je gruszkę świeżą jak widzi, że ją trzymam to aż się ślinić zaczyna:) Poza tym pierś "na żądanie", również w nocy, niestety:(

Gość jkanmfdn sf s
taki wielki i na piersi? kobieto, współczuje piersi!!!