Pedorita 0 Napisano Maj 17, 2011 ... nienawidze tych przepowiedni... juz tyle tego słyszalam ze masakra. przeczytalam artykuł na ten temat, bardzo przekonujacy zreszta i troche mnie poryło.. a nigdy nie wierzyłam w takie brednie. Ok było trzesienie ziemi w Japonii, ale płyty tektoniczne sa aktywne cały czas i takie rzeczy sie zdarzały już na tym świecie, i beda sie zdarzać.. zawsze na swiecie sa jakies tragedie, wieksze czy mniejsze, komu sie tak nudzi zeby wyciagac jakies szczegóły z bibli, łaczyć je ze sobą i ryć ludziom w glowach... ://// mam zaje... dużo planów na ten weekend i na całe życie zresztą!! i niechce słuchac ze za kilka dni jest koniec bo ktoś tak sobie zinterpretował biblie... ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayor of London 0 Napisano Maj 17, 2011 No co Ty! :D W Biblii dokladnie jest napisane, ze wielu falszywych prorokow bedzie przepowiadalo i ze zaden z nich nie bedzie mial racji, poniewaz kiedy nastapi koniec swiata, to wie tylko Bog. Zobaczycie jak lyso bedzie temu facetowi 22-go maja. Ciekawe jak sie bedzie tlumaczyl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 17, 2011 tyle ze przepowiednia mowi ze 21 maja dopiero sie rozpocznie koniec swiata a sam koniec swiata nastapi za 6 miesiecy czyli 21 pazdziernika. no ale bzdura jak kazda inna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belle de jour 1982 1 Napisano Maj 17, 2011 nigdzie nie naczytalam sie tyle o nadchodzacych koncach swiata co na kafe:o Ile juz ich mialo byc?? A z baba wanga co sie stalo? Ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buysomethingtoeat.com 0 Napisano Maj 17, 2011 mayor, pocieszylas mnie,dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedorita 0 Napisano Maj 17, 2011 no wlaśnie dużo jest takich pierdół wszędzie!!! i mi to na nerwy działać zaczyna.... wchodze na newsy np na onet.pl, zeby poczytac co tam w PL i tu jedna z pierwszych artykułów "Koniec świata".... :/// ludziom którzy w to wierzą chyba sie życie nie podoba że tak wyszukują i czekaja na ten koniec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buysomethingtoeat.com 0 Napisano Maj 17, 2011 ja w ogole o takich rzeczach sluchac nie moge, bo zaraz sie martwie i tez mi dziala na nerwy,ze ludzie wicznie o tym trabia, ilez mozna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja sie wcale nie dziwie Napisano Maj 17, 2011 ze bedzie to Dzien Sadu Ostatecznego, w koncu w tym dniu sie urodzilam !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marina102 0 Napisano Maj 18, 2011 Ten dziadek co to przepowiedzial to chyba ma cos z glowa nie tak na stare lata. On pisze ze podczas konca swiata 200 ludzi ma byc zbawionych a 7 miliardow ludzi ma zginac w okresie od 21 maja do pazdziernika Skad on niby wie dokladnie takie rzeczy przeciez to bzdury tu link to tego http://www.mmlodz.pl/371536/2011/5/16/koniec-swiata--maja--przepowiednia-harolda-campinga?category=spozaMiasta dziadkowi chodzi o rozglos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NijakaLila 0 Napisano Maj 18, 2011 amerykaninowi bedziecie wierzyc no bez przesady ?;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NijakaLila 0 Napisano Maj 18, 2011 nasz kraj przezyje apokalipse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buysomethingtoeat.com 0 Napisano Maj 18, 2011 a ja glupia wyjechalam do uk! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no a jak nic się nie stanie Napisano Maj 18, 2011 to co poczujecie? Ulgę czy niedosyt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 18, 2011 nic, nikt normalny nie wierzy w takie bzdury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lo matko swinto ale jaja Napisano Maj 18, 2011 yawn..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get-Ur-freak-on 0 Napisano Maj 18, 2011 Tak jak Mayor juz wspomniala , w Biblii jest napisane 'Strzezcie sie falszywych prorokow'. Ten facet stwierdzil, ze przezyja Ci, ktorzy beda za nim podazac, wiec ja tu wesze jakis biznes. Poza tym lepiej, zeby nic sie nie dzialo, bo ja mam 22-go urodziny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedorita 0 Napisano Maj 18, 2011 a mi sie właśnie bardzo podoba na tym świecie:))) jak sie skończy to sie skończy ale ja napewno nie bede tego wyczekiwać, jestem zbyt zajęta życiem , zeby czekać na śmierć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buysomethingtoeat.com 0 Napisano Maj 18, 2011 mi tez sie podoba i chce doczekac chwili, gdy bede siwa, pomarszczona babunia:-) koniec bedzie,a le mi sie wydaje,ze mamy spokojnie jeszcze jakies 100 lat:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość usa la la Napisano Maj 20, 2011 ten facet przepowiedzial dokladnie to samo kilka lat temu juz :) mowili dzis w radio - on to oblicza :) ma jakies rownania i wylicza ten koniec :) podobno te kilka lat temu byl pewien (jak sam mowi) na 99% tym razem jest pewien na 100 :) cyrk i kino :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marina102 0 Napisano Maj 22, 2011 oczywiscie nic sie nie stalo kolejna sciema jak wiele innych koncow swiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach