Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amerykus

usuwanie znamion,prosze o pomoc

Polecane posty

mam na plecach znamię,postanowiłam je usunąć,zawsze to przekladalam,ale teraz stwierdzilam ze juz czas,moze mi ktos powiedziec jak to wszystko wyglada?najpierw musze isc do rodzinnego po skierowanie do dermatologa i wtedy dermatolog daje mi skierowanie do chirurga?oczywiscie chcialabym zalatwic to wszystko za darmo

Gość długidóół
Zasłaniaj je nogą.

Gość Monia0890
Ja mialam prawie 2 tygodnie temu usuniety pieprzyk. A wiec wyglada to tak, idziesz do lekarza dermatologa, on oglada Ci to znamie i mowi Ci co dalej. W moim przypadku pieprzyk bym bardzo podrazniony i "rozlał sie" strasznie ;| na zabieg czekalam ok 3 tygodni. Idziesz na blok operacyjny 1 dnia tam kladziesz sie na stole dostajesz zmieczulenie, wycinaja to co trzeba, zakladaja szwy i to tyle :) Na poczatku troche boli, jednak to tez zalezy od miejsca, ja mialam troche pod pacha wiec wiadomo, skora ruchoma. Wczoraj mialam sciaganie szwów i jak dla mnie chyba troche za wczesnie bo mam wrazenie ze rana sie rozchodzi ;| a mam taka pozioma kreske, ok 2 cm ;| Aha i wycinek oddaja do pracowni histopatologicznej ;) Ogolnie nie ma sie czego obawiac!

Tak - nie ma się czego obawiać. Sama mam za sobą już jedną operację. No ale co najważniejsze to właśnie - zadecydować najpierw po rozmowie z lekarzem czy warto no i czy w ogóle jest taka potrzeba. Jeśli jest to naprawdę nie powinno się niczym stresować. Take zabiegi robią m. in. w wawie w iq medice ale Ty zdaje się - chcesz zrobić ten zabieg bezpłatnie - tak?