Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julitttteczczka

którego wybrać

Polecane posty

Gość julitttteczczka

spotykam się z 2 facetami i trudno mi wybrać 1 z nich, proszę teraz nie komentować mnie tylko którego byście wybrali . sama mam ogromne wyrzuty sumienia 1. 22 lat studiuje w Niemczech w marynarce handlowej. pochodzi ze Śląska, ma fantastyczną gwarą śląską, obyty, bardzo inteligentny... bardzo męski, bardzo lubi różne przygody sex-ualne, wiedze że bardzo mu na mnie zależy, ale wydaje mi się że nie myśli o stałym związku... tzn. chce być ze mną ale nie wiem czy myśli o mnie poważnie. w dodatku ciągle jest na odległość, wydaje mi sie że tak ciągle będzie 2. ma 24 lat studiuje medycynę, hm mm mimo tego nie jest zbyt inteligentny, chociaż zna się na tym co robi, więc pewnie przesadzam, wydaje mi się że ciągle stresuje się moją obecnością, ciągle mówi mi jaka jest wyjątkowa... bardzo denerwuje mi jego sposób wysławiania się, bardzo niestylistycznie, często poprawiam jego wymowę gdy ze mną rozmawia... już zaplanował całe nasze życie, denerwuje mnie to trochę, ale widzę że myśli o mnie serio ... zarówno jeden jak i drugi zaprosili mnie na wakacje w lipcu, nie wiem co robić, bo do każdego coś czuje... ale myślę że właśnie przed wakacjami musze któregoś wybrać, czuje się z tym strasznie... którego byście wybrały... zbędne komentarze jaka jestem wredna itp.

Gość julitttteczczka
juz wiem, zaczne sypiac z oboma jednoczsnie i wybiore lepszego

Gość julitttteczczka
wyzej to podszyw :o ale wsumie to niezły pomysł... jak myślicie?