Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupia Gocha

dlaczego młodzi ludzie są tak niekulturalni?

Polecane posty

Gość Głupia Gocha

Bo my tak narzekamy na te starsze Panie w tramwajach, że wleką się po chodnikach a w tramwajach czy autobusach prześcigają się do wolnego miejsca. Ale powiem Wam, że wczoraj jechałam z dzieckiem tramwajem i dwa razy dwóch Panów koło 60tki ustąpiło mi miejca (trzymałam 2latka na rękach), natomaist młodzi ludzie słuchawki an uszach i udają, że nie widzą. Pamiętam też taką sytuację, że kiedyś Pani też koło 60tki podeszła do jednej młodej dziewczyny i powiedziała, żeby mi meijsca ustąpiła :)

Gość zenone smetane
Bo nie są cool:classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość jiubniub
a niby dlaczego ustepowac miejsce kobiecie z dzieckiem? rozwalalas na boki nogi, to ponos tego konsekwencje i nie oczekuje, ze ludzie beda ci miejsc ustepowac:O

Gość .ANAL i ZATORr..,
gocha ty jestę faktycznie głupia oni ci ustapili miejsca bo prostata ich napierdala ,a nie z uprzejmości

Gość rudybolek
bo mają wy... Ale kiedyś też będą starsi, schorowani i zobaczą jak to jest

Gość Głupia Gocha
jest taka akcja "MAMY MIEJSCE", żeby ustępować miejca matce z dzieckiem... Wiesz, trochę jest ciężko 3mać przez 15 minut 16kg, które rusza sie na wszystkei strony a tramwaj też rzuca, więc naprawde nie jest łatwo...

Gość zenone smetane
Nastroszony siusiak ma rację:classic_cool:.....teraz jest wojna Teraz jest wojna , kto handluje ten żyje , jak sprzedam rąbankę , słoninę , kaszankę , to bimbru się też napiję !

Gość Stary kawaler 1971
Nie moge powiedzieć że są niekulturalni pisalem w bus es do dziwki mlodzian mnie niechcaco potracil i przeprosil ze przeszkodzil w pisaniu smsa!takze jest ok bo np w metrze w hamburgu od mlodego turka dostalbym np w mmorde

Gość tytyyt
ja kobiecie z dzieckiem tez nie ustapie miejsca i nigdy nie ustapiłam, jak ona ma problemy to niech birzeze takxi, ja sobie nie umie poradzic z dzieckiem