Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fillip1432

Ciążą bez stosunku

Polecane posty

Gość Fillip1432

Odrazu prosze o powazne odpowiedzi, doszlo do wytrysku na brzuch dziewczyny i mozliwe ze cos zdarzylo splynac na dol, dodam ze dziewczyna ta jest dziewica ma 18 lat, od 3 dni ma dziwne mdlosci itp... prosze o odpowiedz czy mogla przez takie cos zajsc w ciaze !

Gość kaila
oj dzieci do szkoly zacznijcie na lekcje chodzic a nie w doroslych sie bawicie. pojecia nie macie o zyciu ani o ciazy

Gość filip1432
kaila skoro taka uczona, to wypowiedz sie cos wiecej na ten temat a nie glupie komentarze, a lilka skad ta pewnosc?

Gość filip1432
Dodam ze ma podwyzszona temp. ciala.

Gość oniemialam...
napewno nie jest w ciazy..a gdzie mierzyla temperature? nie plakala czasem? jestem pielegniarka i powiedz jej ze tylko przez stosunek pelny moze zajsc w ciaze!!!!!!!

Gość kaila
przez przerywany stosunek również jest duza szansa aby zjasc,ale to trzeba byc w środku a nie na brzuszku. i po trzech dniach nie odczuwa sie mdlsci, tylko najblizej po ok 4 tygodniach

Gość Fillip1432
Ja tez mialem takie samo zdanie, ze tylko przez pelny stosunek , ale powiem szczerze ze zerknalem na pare stron internetowtych i tam pisalo ze wystarczy ze sperma znajdzie sie blisko jej narzadow. Dodam ze okres miala 8 maja

Gość oniemialam...
Filip bzdety wyczytales!!!!!!! plemniki nie maja skrzydelek i nie lataja:-P tylko pelny stosunek..albo jak masz sperme ma penisie i wejdziesz w nia..ale ona jest dziewica to blona nadodatek ja chroni..przebita juz nie!

Gość Fillip1432
Powiem szczerze ze mialem takie samo zdanie, ale trafilem na pierwszy trzy strony gdzie napisano ze blona nie chroni przed tym, bo w niej tez znajduja sie malutkie dziurki i wgl i bez problemu pleminiki moga sie przez nie przedostac

Gość oniemialam...
sa dziurki bo krew miesiaczkowa musi sie jakos wydostac..ale spokojnie..Twoja luba nie jest w ciazy

Gość Fillip1432
Czy Jest Pani Pewna? Bo przyznam szczerze ze balem sie troche ze cos moze byc nie tak... A gdy trafilem na tamte strony to juz bylem zszokowany...

Gość oniemialam...
jestem pewna..mam wyksztalcenie medyczne..i jestem kobieta:-) Zanim zaczniecie wspolzyc polecam wizyte u ginekologa:-)

Gość młody czlowieku
nawet gdyby twoja sperma spłynęła w okolice intymne dziewczyny, to musiałaby jakimś cudem wpełznąć do środka pochwy. Na przykład gdybyś ją tam przeniósł palcami. Wtedy ciąża byłaby mozliwa. W waszym przypadku nic takiego nie nastąpiło, więc rodzicami nie będziecie:) A JAKIEKOLWIEK objawy ciąży po 9 dniach??? Nie istnieje nic takiego!!!

Gość Fillip1432
Wiem, nie mielismy zamiaru robic tego bez wizytu u lekarza :) Uspokoila mnie Pani naprawde.;)

Gość oniemialam...
super

Gość ale bzdety opowiadasz
blona nie chroni prze plemnikami wiele dziewic stracilo blone dopiero w trakcie porodu

Gość ale bzdety opowiadasz
w s,uzbi zdrowia praacuje strach sie leczyc...

Gość Fillip1432
Czyli jesli splynelo by niestety cos nizej , -wargi sromowe, itp to jest mozliwosc zajscia w ciaze ?

Gość dzieciaku
plemniki to taki stwór jak węgorz, byleby tylko dostał się na wilgotną śluzówkę warg sromowych, to popełznie w górę pochwą do macicy i jajowodów na spotkanie z jajeczkiem!! Jeśli z brzucha tam sperma spłynęła lub jeśli dziewczyna palcem dotknęła ejakulatu i później watg sromowych to jesteś tatusiem, gratulacje. Jeśli to się zdarzyło przed 72h, to może Was uratować RU486

Gość dzieciaku
napewno nie jest w ciazy..a gdzie mierzyla temperature? nie plakala czasem? jestem pielegniarka i powiedz jej ze tylko przez stosunek pelny moze zajsc w ciaze!!!!!!! ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Sralec mazgalec, droga pielęgniarko, nawet w wannie do której się spuści mężczyzna, kąpiąca się w niej kobieta może zajść w ciążę!!!!

ale to trzeba mieć naprawdę wielkiego pecha... mnie też uczono, że przez pełny stosunek można zajść w ciążę... Owszem, zdarzaja się przypadki, że i dziewice jakoś w ciąże zachodzą... ale to sa jakieś anomalie...

Gość Fillip1432
Rozumiem to tak, mozliwosc jest ale mala tak ?

Gość Fillip1432
Niech udzieli sie wkoncu ktos kto naprawde cos na ten temat wie, co chodze po stronach jakis sie juz tylko da i wszedzie pisza inaczej !

I każdy lekarz też ci powie inaczej... ten kto nie ma dzieci powie ci, że w ciąże mozna zajść jedynie przez kilka dni w miesiącu, inny, że zawsze istnieje taka ewentualność.. także odpowiedzi nie dostaniesz. ale podczas kapieli na bank nie można zajść w ciążę... znaczy wtedy, gdy się spuści do wody, nie do środka, inne pH jest i plemniki giną.. tak samo jak się spuści blisko pochwy, "plemniki nie maja skrzydeł" - jak napisała pielęgniarka.. tu chodzi o to, że w płynie ejakulacyjnym, tuż przed wytryskiem moga znajdowac się plemniki... a do zapłodnienia wystarczy nawet 1 plemnik.

Gość Do Edyciak
tak samo jak się spuści blisko pochwy, "plemniki nie maja skrzydeł" - jak napisała pielęgniarka.. tu chodzi o to, że w płynie ejakulacyjnym, tuż przed wytryskiem moga znajdowac się plemniki... a do zapłodnienia wystarczy nawet 1 plemnik. HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Moja droga, nie mają skrzydeł ale lezą pod prąd jak węgorze i to wystarcza gdy tylko znajdą się na wilgotnej śluzówce warg sromowych!!!! Jeśli nie wierzysz, spróbuj.

Gość Do Edyciak
z wanną pełną , ale obcych plemników też spróbuj. Musisz wiedzieć, że plemniki obcego kopulanta mają szósty zmysł i z podwójną szykością zapierdalają na spotkanie z jajeczkiem. W takim przypadku plemniki stałego kopulanta nie mają szans!!! Znany jest przypadek kiedy biała kobieta urodziła białemu mężowi czarne dziecko. Dopiero w sądzie wyszło, że mąż był u kurwy, która miała wcześniej murzyna. No i plemniki męża przegrały z plemnikami murzyna.