Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka rybka

Pomocy :(((((((

Polecane posty

Gość malutka rybka

Co zrobić po maturze... Witam! Właśnie ukończylam wszystkie swoje egzaminy maturalne...tylko teraz nie wiem co dalej! 4 miechy wakacji. A u mnie w miasteczku i w okolicy ani pracy ani nic...nie ma siłowni, basenu ( nawet kasy na to wszystko) a chłopak daleko mieszka. Na codzien jestem sama. Na nadmiar *** przyjaciol tez nie narzekam. Nie wiem co ze sobą zrobić To okropne...zaluje ze sie nie uczylam ( choc srednia 4.o )ze nie poszlam na inny profil w liceum itd... Zdawalam geo podst pewnie ledwo zdam...i do niczego sie to nie przyda...matury ustne fatalnie poszly eh

Gość herts
mnie się nie chce wierzyć, że nic nie potrafisz wymyśleć, w centrum Warszawy co krok widzę przyklejone do szyb ogłoszenia pilnie zatrudnimy kelnerkę i chętnych brak , myślę że podobnie jest w wielu miastach ale tam gdzie mieszkasz zapewne są plantacje truskawki i malin , w połowie czerwca już powinna być jagoda w lasach, w zeszłym roku za litr jagody płacono nawet 8-10 zł. , czyli pół godziny zbierania , a jeszcze inaczej, jeżeli lubisz takie zajęcia to na przykład dogadać się z jakąś kwiaciarnią, która robi bukiety kwiatowe i wieńce albo dekoracje z kwiatów , nawet na zasadzie nauki a w życiu różnie bywa :)