Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plastikowakrolewna

JESTEM PLASTIKIEM

Polecane posty

Gość plastikowakrolewna

robie sobie codziennie full tapete, bo mam okropna cere, ktora maskuje i to skutecznie ;) oczy maluje tuszem, linerem, maluje brwi, najkladam roz, szminke nude, wlosy doczepiam, wyglad jest dla mnie megawazny, siedze ciagle na fb, co prawda nie dodaje slitasnych foteczek z dziubkiem, ale zawsze, uwielbiam full bizuterii, cala kase wydaje na ciuchy, uwielbiam stac przed lustrem i sie na siebie patrzyc, robic rozne miny etc ;) jak uslysze komplement chodze caly dzien szczesliwa najlepsze jest to, ze otoczenie tak mnie nie odbiera, bo: nie chodze na solarke nie mam blond ani czarnych wlosow nie chodze non stop w szpilkach nie mam tipsow i nigdy nie mialam, tylko swoje naturalne paznokcie nie chodze w tandetnych ciuchach z dyskoteki tj cala w cekinach, brokacie, adidaskach pumy, bialych spodniach, kozaczkach, znaczkach playboya etc a jak zmyje z siebie tapete, ubiore sie w pizame, odczepie wlosy wygladam oblesnie. jak przez weekend siedze w domu to ani razu nie patrze w lustro codziennie przed wyjsciem szykuje sie 2h :o ktos mnie pobije? :)

Gość plastikowakrolewna
jestem przebranym za kobietę mężczyzną!