Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorka13

Guzki w obrębie twarzy

Polecane posty

Witajcie kochani! Będąc w ciąży dwa lata temu wyrosły mi guzki koło szczęki ,wyczuwalne pod skórą ,ruchome , niewidoczne na zewnątrz wogóle. Były dwa, ostatnio wyrósł kolejny mały i jeden taki myślę ze 2cm w policzku( który pojawił się nawet nie wiem kiedy). Byłam u lekarzy.Na USG coś wyszło , nie wiedzieli co, przy okazji wizyty u chirurga z córką chirurg złapał i powiedział "chyba tłuszczak", internista węzły chłonne i wysłał do dentysty, dentysta do chirurga szczękowego ,tamten na rtg. Na rtg nic. Był też lartyngolog i dermatolog. Jestem strasznie wkurzona bo nie mam już siły od nowa pytać co to jest. Miał ktoś tak albo ma ? Nie sądzę by były to jakieś poważne zmiany bo wyniki krwi mam w normie i czuję się bardzo dobrze. Jednakże gnębi mnie to:( Jak ktoś pomoże będę wdzięczna:)

Gość oniemialam...
mialam tluszczaki..same zniknely..przerzucaly sie od szyji..poprzez szczeke a potem zniknely:-)

Gość joderrr
Czesc. Mam to samo w policzku, niestety zaczyna byc widoczny. Mam go od kilku lat i w tym czasie niestety sporo urosl. Czeka mnie pewnie usuniecia ale przeraza mnie ta pozniejsza blizna na twarzy... Oczywiscie wszyscy mowia, ze to tluszczak...

Gość zapałek
ja mam coś podobnego tylko że w skórze nad i pod zębami i po policzkach trochę tylko że ja mam tego mnóstwo a nie 2 czy 3

Gość joderrr
Zapalek, byles z tym u lekarza?