Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manhatanka26666

GNOJARSTWO mnie dzisiaj wkurzyło i ospałość SŁUŻB

Polecane posty

Gość manhatanka26666

otóż dzisiaj kolesiostwo w wieku 16-24 na oko piło alkohol i zaczęło puszczać serię głośnych fajerwerków i petard, obok przechodził mój chory na serce ojciec. O mało nie dostał zawału, pies mu się wyrwał i prawie wpadł pod samochód. Ojciec doszedł zwrócić im uwage, a oni go zaczeli wyzywać. Przyjechała policja, powiedziała GNOJARSTWU "cześć" (widać znajomki) i nie spisali ich nawet, bo tamci powiedzieli ze dowodu nie mają :O czy już na tym świecie wszystko wolno? jak się na chwile stanie gdzieś to od razu straż miejska leci z mandatem bo sie stoi na trawniku jednym kołem a gdy trzeba żeby porządek zrobili to mają to w dupie :O

Gość A K I M A
Jutro zgłos cały incydent do komendanta

Gość manhatanka26666
że co mam powiedziec niby? Wiem jak się nazywa jeden z tych gówniarzy :O

Gość A K I M A
wszystko.Skoro dzisiejsza interwencja nie pomogła.Gnojki czują się bezkarni.

Gość lubię kosmetykiii
dokladnie, to ze przyjechali na interwencje musi byc odnotowane gdzies. zglos do komendanta

Gość manhatanka26666
no ale co zapytać się czy zostali ukarani? Ojcu powiedzieli policjanci ze nie ma obowiązku noszenia przy sobie dowodu i nie mogą nic zrobić.

Gość hahahahahahahhaahhahahahahahah
zglos to! koniecznie.nie chce zyc w panstwie w ktorym moga strach wyjsc na ulice.

Gość lubię kosmetykiii
ale moga zabrac na komende itp moga pouczyc i tak dalej. zglos skarge na brak reakcji wezwanego patrolu, brak wlasciwej reakcji

Gość manhatanka26666
tzn drugi raz juz sie to nie powtórzyło, ale teraz się obawiam, aby nie zaczepili gdzies mojego taty w "ciemnej uliczce..."

Dopoki ludzie beda tak bierni jak Ty nic sie nie zmieni a gnoje beda bezkarni na komende jutro z samego rana jazda sytuacje opisac powiedziec ze byl patrol ale kija zrobili gnojom chamstwu mowimy NIE

Gość barrakuda..
no mozesz zglosic to wyzej, ale bez cackania. Nastrasz gazeta, jak jakas organizacja traktuje cie z lekcewazeniem a sprawa jest grubsza to straszenie pomaga. Sama doszlam do takiego wniosku i slyszalalm od kilku osob, ze zasosowalo te taktyke. - jedna babka opowiadala jak jej dziecko zaczelo tracic przytomnosc w domu (nie wiedziala co sie dzieje), wzielo dziecko do samochodu i na ostry dyzur, a tam jej baka mowi, ze musi poczekac bo lekarz cos tam cos tam. Matka wkurzyla sie,dziecko na rekach "sie jej przelewalo",w gre byc moze wchodzilo zycie dziecka, powiedziala, ze jezeli w tej chwili nie da jej lekarza to pojdzie do gazety i wszystko opisze, a ona bedzie odpowidzialna za smierc jej dziecka. Lekarz od razu sie znalazl :D Dzisiaj mi jedna Angielka opowiadala jak jej 90-letnia matke jakis dostawca gazu i pradu "wrobil" w kontrakt. W jednym miesiacu przyszly rachunki na gaza i prad od 2 dostawcow :D Babka zadzwonila do firmy i opowiada wkurzona, niestety niezbyt powaznie ja traktowano, wiec postraszyla gazeta - od razu kontrakt i rachunek zniwelowano. Jeszcze mam historie o moim wujku, ale nie chce mi sie pisac - w kazdym razie postraszyl ( w slusznej sprawie) jedna firme gazeta i tez poskutkowalo. Takze ludziska w obliczu biurokracji i razacych niedociagniec czasami tylko straszenie gazeta moze pomoc ;)

Gość manhatanka26666
dokładnie tak zrobie

Gość barrakuda..
i zgadzam sie z kaacia, zrob to takze w imie wyzszego dobra, bo bierna postawa obywateli jest czesto przyczyna zaniedban jezeli nie ma odpowiedniej "kontroli" z gory.

Gość jak komuś na kimś zależy to
własciwie to nie radze, nie wiesz jakie tam jest kumoterstwo, jakie klany, narobisz sobie gnoju tylko, do gnojków dojdzie kto i jak donosił, nie wiesz co to za psychole i co im w bani siedzi. Ludzie kończyli z nożem w brzuchu z a2 zł albo ze sie krzywo spojrzeli.

Gość lubię kosmetykiii
jesli zglaszasz zastrzezenia do pracy takich sluzb oni maja obowiazek reagowac. raz zglosilam skarge do SOKu mailowo, gdzie nawet incydentu nie zglosilam od razu (bo mialam pociag) to kulturalnie mi odpisali po jakims czasie, zeskanowane pismo od komendanta z podpisem, odpowiedz na moje pismo mailowo. i zapewnienie ze nastepnym razem baczniejsza uwage zwroca co sie dzieje - byc moze i nie zwroca, ale kazda skarga musi byc rozpatrzona, wiec moze sprobuj od razu na pismie? rzadanie wyjasnienia sytuacji, skarga o niedopelnienie obowiazku itp

wiecie Wy co? Bac to sie te gnoje bezkarne powinni Ja to jakas inna jestem albo co z racji tego ze mieszkam w kamienicy w centrum w mpojje brami tuz pod moimi oknami szczyle zrobily sobie pub wc i inne nigdy sie nie balam bo czego?? On sa silni w grupie w pojedynke to cichutkie owieczki zawsze wychylamam lepetyne przez okno i grzecznie ale stanowczo prosilam o cisze lub o opuszczenie miejsca bo zawiadomie policje nikt mnie nie wyzwal jeszcze ani rzu ani nie straszyl ale kiedys strzelilam w morde faceta 3x ode mnie wiekszego na ulicy przy kumplach ja ma 168 waze niecale 5o kg chudzina jestem a strzelilam go dlatego bo strzelam texty rasistowskie owszem balam sie jak cholera ale nic sie nie stalo i policja ich zgarnela moje miasto jest male i zapowiedzialam na cala mordke przy ludziach jak cos mi sie stanie to kazdy bedezie wiedzial czyja to sprawka podzialalo nie chwale sie ani mi to w glowoie bierna ppostawal udzie zezwala na takie zachowanie trzeba dzialac a nie bac sie

strzelal texty rasistowskie w ogole przepraszma za literowki szybko pisze a na lapku jakos mi dziwnie pisac nie przywyklam

a potem radze uwazac na ulicy, znajoma zgłosiła na policji ze widziała jak ktoś sie włamuje do samochodu, a policjanci stali 3 m od tego kolesia co grzebał przy aucie, wyobrazcie sobie zero reakcji za to ja spisali!! za miesiac ktos sie u niej włamał obrobił jej cała chate łacznie z duzym agd,tv, wszystko. Jak przyjechała policja to powiedziała zeby odciski wzieli i ze detektywa weźmie, to powiedzieli tylko ze ma rodzine i ze jak chce spokojnie zyc tio zeby nie kombinowała, takze tyle w temacie policji

kacia fuksa miałaś i tyle, ale pamietaj ludzie sa różni, nie wiesz na kogo trafisz, moja mama była ławniczka w karnym i serio ludzie potrafia kogos pobic albo nawet zabic za pierdołe, szkoda zycia i nerwów,

to skarga na policje poleca lby jak mjeden z drugim zaniedba obowiazki sluzbowe ja i tak mam mega cieszko pod jednym wzgledem wiec mnie to wali ale nawet gdyby tak nie bylo i tak bym zareagowala jest komendant jest tez jego przelozony ludzie dopoki bedziecie sie bac czubka wlasnego nosa nie bedzie dobrze

Gość dzisiaj jak bylam u fryzjerki
jak komuś na kimś zależy to a potem radze uwazac na ulicy, znajoma zgłosiła na policji ze widziała jak ktoś sie włamuje do samochodu, a policjanci stali 3 m od tego kolesia co grzebał przy aucie, wyobrazcie sobie zero reakcji za to ja spisali!! za miesiac ktos sie u niej włamał obrobił jej cała chate łacznie z duzym agd,tv, wszystko. Jak przyjechała policja to powiedziała zeby odciski wzieli i ze detektywa weźmie, to powiedzieli tylko ze ma rodzine i ze jak chce spokojnie zyc tio zeby nie kombinowała, takze tyle w temacie policji to sie nadaje do prokuratury 🖐️

moze fuks moze nie reaguje zawsze i tak trzeba tyle mojego zdania kiedys mojej babci na cmentarzu skurwie.le portfel zwineli zacisnelam zeby wykonalam jeden telefon portfel wrocil w calosci z kas adokumentami pijechalam do gnoja i w ryj mu przydzwonilam bo sie nalezalo skur.wiel okradl kogos kto mi jest najblizszy a tak nie bedzie oj nie

nic ide spac zycze ci tylko duuużo szczesci bo bedziesz go potrzebowac, do dzisiaj ta kobieta przezyła dramat ma dwoje dzieci i meza, przeanalizowali sytuacje i odpuscili, ludziom sie wydaje ze jest policja, komendant, prokuratura, ale to tak właściwie jedni znajomi, ze niby komus odpisza to bardzo sie przejeli, zazwyczaj to szablon i jada tym samym tekstem do wszystkich lepiej zyc ze wszystkimi w dobrych relacjach, bo rózne dziwne typy chodza po swiecie, a serio takie jazdy sa w sadach kranych ze włos sie jezy na głowie nie o wszystkim w mediach mówią a szkoda moze ludzie byliby ostrozniejsi

no skurwiel bedzie na dragach i skończysz w kostnicy, on na odwyku, laska w bloku obok zadźgała na haju nozem ojca miała 15 lat, więc dziewczyno uważaj bo kiedys sie przejedziesz a nie zawsze warto

Gość dzisiaj jak bylam u fryzjerki
jak komuś na kimś zależy to to okropna sytuacja :( rączka rączkę myje ale gdzieś musi być granica

jaka granica, przeciez oni wszyscy sie znaja, na sprawie sadowej to wszyscy od lat sie widuja, w kawiarenkach zarty, dlatego serio nie zawsze warto wojować, wiem ze ta bezradnośc jest wkurzajaca ale lepsze to niz strach o rodzine