Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolała na maxa

zaczynam sie zastanawiać nad zakonczeniem zywota

Polecane posty

Gość obolała na maxa

mam 27 lat, jestem sama, od 1 lipca zostane bez pracy biorąc pod uwage fakt ze mam kredyt hipoteczny na mieszkanie pozostaje mi tylko walnac sobie w lep:(

Gość A K I M A
Współczuję

Gość obolała na maxa
lep taki na muchy wiecie :(

Gość obolała na maxa
myslisz, że nie szukam? nic innego nie robie, nie spie nie jem nie potrafie myslec o niczym innym a moja psychika jest w opłakanym stanie:(

Gość .ANAL i ZATORr..,
proponowałbym skok z dużej wysokości moze z budynku gdzie mieszkasz to byłoby takie symboliczne

Gość konik_polny
gdybym był wulgarny powiedziałbym że szkoda takiej fajnej doopki dla robaków :O masz półtora miesiąca na znalezienie pracy w ostateczności idź do banku i negocjuj tam też są ludzie wolą dostać pieniądze, choćby odsetki niż zabierać Tobie mieszkanie i go licytować ;) głowa do góry :) 🖐️ 🌻

Gość obolała na maxa
watpie aby te negocjacje cokolwiek daly, poza tym musialabym negocjowac na uczelni ( bo studuje zoacznie i czesne musze placic), wszystkie opłaty rachunki itp. Po 7 latach dobrej pracy, nagodzin i tachania papierow na weekend do domu, zeby wszystko bylo na czas, przyszedl nowy kierowinik i postawowil zrujnować mi zycie:(

Gość tewrterwtew
to jest topik z gatunku pocieszcie mnie przez takich jak ty ludzie nie lubią tu samobójców

Gość konik_polny
uczelnia to pikuś :P jak Ciebie odstrzelą to nie mają kasy idź i negocjuj wszedzie i ze wszystkimi ;) praca napewno się znajdzie w ostateczności idź zmywać garnki w restauracji na wakacje zawsze mają wolne miejsca może bez pracy ciuszki będziesz miała troszkę gorsze ale po pierwsze się uśmiechnij zdrowie masz a wszystko inne to kwestia czasu :)

Gość obolała na maxa
ze zmywania garnkow to raczej nie zarobie na biezace wydatki sama rata kredytu to 900 zł, oplaty za miieszkanie i rachunki 600, czesne 600...

Gość obolała na maxa
a gdzie ja pojde mieszkac pod most? nie mam rodzicow, bliskiej rodziny.

Gość khagern
to prowo?? skoro stac cie bylo na to co piszesz to zarabialas sporo kasy a zeby zarabiac musialas miec dobra posade a zeby miec dobra posade to sami sobie dopowidzcie

Gość obolała na maxa
sam jestes prowo. moi rodzice mieli dzialke rekreacyjna za mastem po ich smierci sprzedalam dzialke i wzielam kredyt. fakt mialam dobra prace ktora starsznie lubilam i ktora stracilam . wiec jak nie masz nic madrego do powiedzenia to milcz

Gość ale zaraz zaraz
sam jestes prowo. :D