Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o pochwie

Czy pochwa moze byc luźna?

Polecane posty

Gość o pochwie

Czy Wy faceci kochajac sie z kobieta myslicie sobie czasami " o z tamta bylo fajniej była cisniejsza" czy nie przywizaujecie do tego takiej wagi?

Gość o pochwie
nikt nie ma mysli ze cipka jest za luźna??

Gość mistrz kierownicy ucieka
Jakieś kompleksy? nabyte rozumiem??

Wg. mnie to zależy od partnerów, są większe i mniejsze pochwy, tak samo jest z pindolami :classic_cool: od czego to zależy? od genów? rozmiarów całego ciała? wiadomo, że koleś 160 cm nie zadowoli baby 190 cm :D

Gość a jjaaaa
Wzrost nie ma nic wspólnego z pochwą czy członkiem Pomyśl następnym razem zanim napiszesz kolejne brednie

Gość o pochwie
nie, kompleksów żadnych. ale zawsze jak sie kocham z moim męzem to zastanawiam sie czy mysli sobie czasami o tamta moja była miała fajniejsza cipke bo ciasniejsza... a jka sie Go zapytam "kochanie czy moja cipka ne jest za luźna" zawsze odpowie ze nie :)

Ma, nie mówię, że kurduple są ciasne, czy mają małe, ale często jest tak, że razem z całym ciałem i wszystkie organy są większe, anatomii się douczcie.

Gość bambusko dobrze gada
jak kobieta większa to i automatycznie całe ciało też, w tym pochwa, jasne, że kobieta 160 cm będzie ciaśniejsza od takiej 180 cm.

Gość dididdopofdsd
:(

Gość Serafina90
Wyższa kobieta może mieć dłuższą pochwę co oczywiście działa na korzyść ;) ale żeby szerszą?

Gość a jjaaaa
Taaaak ? To jak wytłumaczysz zjawisko wysokich mężczyzn z małym członkiem Niskich z penisem ponad przeciętnego U kobiet ta kwestia może wynikać z porodu i częstotliwości uprawiania seksu , ale też często jest tak że kobieta wyższa jest ciaśniejsza od niższej Więc Twoja teoria nijak ma się do rzeczywistości

Gość dididdopofdsd
no właśnie :(

Gość bambusko dobrze gada
nie biorę tu pod uwagę mężczyzn bo to inna kwestia i też nie oceniam kobiet po porodzie. Znajomy doświadczalnie to potwierdził a miał bardzo duzo kobiet i faktycznie te bardzo wyskoie koło 180 były luźniejsze od niskich i drobnych.

Gość Serafina90
Czy to znaczy, że jak za często będę uprawiać seks to stanę się luźna, więc powinnam ograniczać ilość? :(

Gość Serafina90
To pewnie też zależy od szerokości bioder. Może on miał wąskie, filigranowe kobiety wśród tych małych, ale są też kobiety gruszki, małe z wielkimi dupami. One pewnie już nie są takie wąskie.

Gość a jjaaaa
Ok niech Wam będzie Idąc waszym tokiem myślenia to kobiety wybierajcie tylko tych wysokich bo oni mają duże penisy a faceci bierzcie te niskie bo są ciaśniejsze .. Trzeba trochę przeżyc w życiu żeby wiedzieć że to brednie i nie mają nic wspólnego z romiarem i można się przeliczyć :)

Gość Lolita45
To właśnie ci niscy mają zazwyczaj większe penisy!

"To jak wytłumaczysz zjawisko wysokich mężczyzn z małym członkiem Niskich z penisem ponad przeciętnego" Jeszcze takich nie spotkałam, więc nie wiem, masz na to jakieś badania? zdaje się, że podczas "pomiarów" nikt nie pyta o wzrost tylko jak coś o pochodzenie. "U kobiet ta kwestia może wynikać z porodu i częstotliwości uprawiania seksu , ale też często jest tak że kobieta wyższa jest ciaśniejsza od niższej" Nie mówię tutaj o kwestiach typu poród itp. nie mówię także, że wszyskie co niskie są ciasne, czy niscy mają małe przyrodzenie, w większości przypadków są to geny, ale wraz z ciałem rośnie wszystko inne, jak człowiek mający 190 cm wzrostu może mieć np. głowę czy dłonie człowieka 160 cm ? Jeśli tak jest są to wg. mnie pewne nieprawidłowości w budowie.

Gość odezwała się kobyła
:(

"Czy to znaczy, że jak za często będę uprawiać seks to stanę się luźna, więc powinnam ograniczać ilość?" Jeśli nie wsadza Ci do pochwy rąk to raczej tak się nie stanie :D Możesz się seksić i nic nie będzie, baaa, niektóre twierdzą, że nawet po porodzie są ciaśniejsze :classic_cool:

Gość Samira77777777
Ja też myślę, że to zależy od szerokości bioder. Są dość wysokie kobiety o drobnej, wąskiej budowie ciała, szczupłe nóżki itd., a są też niskie z szerokimi biodrami. I jak myślicie, kto jest ciaśniejszy?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wielkość dłoni czy głowy ok, bo to zewnętrzne budowa, Ale wewnętzrne organy nic do tego nie mają. Niby kobieta 160 cm ma np mniejsze serce? To tak nie działa. pochwa to pochwa :)

Gość ale jak jst w końcu
myslicie sobie z etamta miała ciasniejsza i była fajniejsza?

Gość KaziK_44
Czasami fajnie jak jest luźniejsza. Wtedy mozna ostro szybko się poruszać i głęboko. a taka ciasna to czasem narzeka że za ostro.