Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechtocholera

kurde!!kupilam dzis wibrator i okazalo sie ze za duzy:-(

Polecane posty

Gość hulululu
moglas sobie kupić żel, a tak wogóle to po co poleciałaś na dużego.

Gość gshatwjk
Wibrator musi być mniejszy niż interes faceta (a przynajmniej węższy), bo jest bardziej ruchomy.

Gość gshatwjk
Umyj, zapakuj i daj w prezencie koleżance jak będzie miała imieniny, a sobie kup bardziej dopasowany. :D

A nie możesz poprosić kolegi, żeby włozył w imadło i trochę go spiłował pilnikiem, zeby był cieńszy?

Gość Nie ma to jak wibrator.
Mi też mój pierwszy wibrator wydawał się za duży. Nie chciał w ogóle przejść. Udało się dopiero po wielu próbach. Do tego za pierwszym razem krwawiłam i nieźle się wystraszyłam, że coś jest nie tak. Ale było warto, bo było i jest zajebiście. :)

Gość tyutyrtr56utyt
moj tez jest dla mnie duzy jestem tam ciasna nawet po porodzie bez zelu nie wejdize i msuze byc mocno podneicona zeby nie bolało nie wiem czemu az takie duze robią :-)

Gość gość
Dobre i tanie wibratory można kupić w sklepie erotycznym http://sexshop112.pl/32-wibratory Jestem ich klientką już od jakiegoś czasu i każde zamówienie dostarczone było szybko i w dyskretnej paczce, a wibrator pierwsza klasa ;)

Gość Jowita

Nie mieści się? Widziałam na filmie szczupłą blondi, która dawała sobie radę w 2 dziury z koniem czystej krwi angielskiej, a więc posiadaczem mega grubego penisa długości 80 cm i wytryskiem co najmniej litra.

Gość Kon

Heh. Musisz być podniecona. 20cm wejdzie na pewno. Ja mam nakładkę 29 cm więc gdybyśmy się zabawili to najwyżej nie wlozylbym do końca ale myślę, że Tobie byłoby dobrze. Wielkość ma znaczenie 🙂