Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Coś pięknego!

Polecane posty

Witam! Zapraszam do obejrzenia krótkiego, aczkolwiek pięknego filmiku! Zalecam: - włączyć głośniki, ale niezbyt głośno. - wyłączyć telewizor, radio albo jakiekolwiek inne odbiorniki. - Zgasić światło w pomieszczeniu. - Poczekać, aż filmik załaduje się całkowicie, żeby nie przerywało w trakcie oglądania. http://www.joemonster.org/filmy/34944/The_City_Limits :)

Gość namiętna Bożena
taa i wyskoczy wielki murzyński kutas albo ta straszna dziewczynka z Ringu :O wielkie dzięki :O

Gość kryzysowa__narzeczona
ile % z ustnego polskiego?:)

50 % :( Baby z komisji powiedziały mi, że nie zrozumiałam tematu i trochę nie mówiłam o tym, o czym powinnam :o Ale pytania mnie uratowały :P

Gość namiętna Bożena
żyjące miasta brzmią dla mnie przerażająco :( to jakieś mutacje genetyczne? aż mnie dreszcz przeszedł :O kliknęłam raz link z polecenia kafeterianki i telepnęło mną o drugą ścianę - po tej traumie mam dość do końca życia :O

Gość kryzysowa__narzeczona
dobrze jest...ja z niemca ustnego którego się tak cholernie bałam miałam 45%. Może i troche śmieszny wynik ale...mnie ucieszył :) a wiesz może czy NIeLubieNiedziel zdała angielski ustny?

.ANAL i ZATORr.. - oczywiście, że zdam, a z ta miss to raczej powątpiewam :classic_cool: kryzysowa__narzeczona -- gratuluję! Świetnie, że jesteś zadowolona 🌼 Nie mam pojęcia, co z nią... w ogóle jej nie widziałam od dłuższego czasu...

Gość jack ill
chyba jestem bardziej wymagający ładny, może ociera się o bardzo ładny, ale jeszcze nie piękny ale wart obejrzenia:) paradoksalnie najbardziej podobały mi się końcowe ujęcia - drzewo i rozgwieżdżone niebo

punkt widzenia zależy od punktu siedzenia bejbe :classic_cool: a tak poza tym każdy inaczej definiuje sobie piękno :)

Gość jack ill
dziękuję za oświecenie;)

jack ill - zgadza się, mnie także najbardziej urzekły gwiazdy :) Szkoda, że pojawiły się tylko na końcu :) Mintaja -- Ja jestem bardzo wrażliwa..na właśnie takie rzeczy ;)

Gość jack ill
właśnie! człowiek potrafi stworzyć coś pięknego, ale na mnie wciąż największe wrażenie wywiera natura:)

o tak natura:) Szkoda, że już tyle jej zniszczyliśmy i robimy to nadal:(

Podobno najpiękniejsze gwiazdy "są" na pustyni. Wokół panuje cisza i słyszysz jedynie bicie swojego serca. Ciemność jest tak gęsta, że nie widzisz swojej wyciągniętej dłoni. A niebo rozciąga się po horyzont, gwiazdy są jaśniejsze, niż gdziekolwiek indziej. Niebo wydaje się być nisko! Tak nisko, że czujesz, jakbyś głową był w niebie. Jakby było na wyciągnięcie ręki. TO musi być piękne.

Gość Aqualussblue
Fakt.Niesamowite są te projekty foto i videograficzne......Dominic Boudreault ma ktory ma talent. Warto przejrzeć jego strony----a ten materiał jaki pokazałaś można ok jako głęboki audiowizualny chillout....btw zwróciliście uwagę na gwiazdy w niktórych sekwencjach.....gwiazdy jakie w przyśpieszonym tempie przemieszczają się po nieboskłonie....jest coś w tym charalterystycznego...uchwycenie tego obrazu zostało tak dopracowane,że patrząc na niego człowiek ma właśnie takie właściwe wyczucie,że to ziemia na jakiej jesteśmy wiruje...nie gwiazdy-po tym wg mnie można poznać czy coś oddaje czy nie oddaje dobrze sprawy a to oddaje jak najbardziej.:classic_cool: