Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samiec alfa0132

Kolorystyka

Polecane posty

Gość Samiec alfa0132

Hej, pytanie odnośnie urody. Jak to możliwe że moje brwi są jaśniejsze niż włosy? Nic nigdy nie robiłem ani z włosami ani z brwiami w sensie jakieś farby czy cos.Nie rozumiem jak to możliwe, wygląda to dziwnie.Mam jasną cerę i trochę piegów, nie wiem czy to może mieć coś wspólnego. Czy są może jakieś metody lekkiego naturalnego przyciemnienia brwi?nie chce jakiejś henny bo to jest jak farba.

Gość Samiec alfa0132
Nie wiem no ja spotykam często ludzi jak mają brwi ciemniejsze od włosów a mi ktoś po prostu zwrócił uwagę że to jest niby dziwne że mam jaśniejsze i sie zastanawiam czy mial racje czy po prostu chciał mi jakoś dojebać bo nie mial pomyslu juz.

Moja koleżanka jest naturalną jasną blondynką, a ma czarne brwi :o Mozesz je cieniem robić, kredką(ale po kredce wypadają włosy, bo naciskasz cebulki). Henna to najlepsze rozwiązanie i nie jest to szkodliwe. Henna to nie farba :)

Gość Samiec alfa0132
Raczej się nie przemogę żeby isć do kosmetyczki...

Gość Samiec alfa0132
To ja już sam nie wiem czy to normalne czy nie............

Gość Samiec alfa0132
aha dzięki..

Gość Samiec alfa0132
Ale rozumiesz że to będzie za ostre... Przecież henna ma bardzo mocny ciemny kolor a ja potrzebuje je lekko przyciemnić jedynie

Są różne odcienie - czarne, brązowe, miedziane. W razie potrzeby można je rozjaśnić, trąc patyczkiem, nasączonym wodą utlenioną. Wtedy kolor schodzi.