Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczynka_1

krew

Polecane posty

krwinki biale czerwone cukier ja przed operacja mialam dodatkowo na hiv i choroby weneryczne oczywiscie pizgnelam w dol jak dluga :D

ale jak sie oddaje krew dla kogos to tez chyba na hiv badaja ale mi chodzi o to czy jesli nie zaznacze w tej ankiecie ze mialam wade to czy ja wykryja?

oj nie jeste expertem ale na logike skoro budzi ich niepokoj cukier krwinki rto zlecaja dodatkowe badania :) a co martwisz sie czyms??? :( nie martw sie

a ja jak mam isc na pobranie krwi to jest parodia mdleje placze i i uciekam wszystkimi mozliwymi drzwiami oknami i bramami taka moja fobia :D

Jak masz małą arytmię, to w osłuchiwaniu niekoniecznie trzeba ją wykryć... na EKG ci wyjdzie dopiero.. ale jesli jest juz spora, to w morfologii może wyjść. wtedy nie wezma krwi od ciebie.. a tam w ogóle jest pytanie o arytmię?? wydaje mi się, ze to nie ma nic współnego z oddawaniem krwi.

oj wolami by mnie nie zaciagneli nie da rady za diabla umarlabym tam w zyciu nawet za 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 euro

bazienka tak wszystko do momentu gdy wyciagam paluszek dalej jest wielki kicior z wrzaskiem na cale gardlo i obledem w oczach oj nie :D kiedys tu opisywalam swoje przezycia z rezonansem :D i kontrastem i wlasnie z badniem krwi

no mnie to absolutnie nie grozi tatuaz mi sie marzy taki malutki ale igla plus kaciaa to masakra za nic :D tchorz ze mnie wiem :(

mnie by i litr bazienko nie pomogl :D lekow nie biore zadnych :D a na dziare na trzezwo jak bylam z mezem on ma tatuaz to bylo ok choc troszke slabo mi bylo ale ja sama onieee :D w zyciu nietoperza ale tatuaze lubie bardzo :) w rozsadnej wielkosci i ladnych wzorach niektore sa koszmarne