Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliette55

Czy dobrze robimy???

Polecane posty

Gość Juliette55

Współżyję ze swoim chłopakiem od pół roku. Do tej pory zawsze używamy prezerwatyw + on nie kończy we mnie. Szczerze mówiąc nie wiem co by było gdybyśmy wpadli, oczywiście w jakimś stopniu muszę się z tym liczyć, ale byłoby bardzo ciężko. To nie jest dobry moment na dziecko, zdecydowanie. Czy nasze zabezpieczenie jest wystarczające? Nie chcę brać tabletek. Jestem jeszcze młoda, antykoncepcja na pewno nie pozostaje bez wpływu na organizm. Poza tym nasz seks jest mniej więcej raz na tydzień, co innego gdybyśmy częściej ze sobą współżyli. Jednak wiem, że wiele osób nie ufa prezerwatywom, uważa że to zdecydowanie za mało. Jednak u nas jak na razie takie zabezpieczenie się sprawdza. Może ktoś mi coś doradzi w tej sprawie?

Gość gumka ma swoje zalety
w połączeniu z tzw. kalendarzykiem daje niezłe efekty. Na Twoim miejscu, jednak zaplanowałabym jakiś plan B.

Prezerwatywa zupelnie wystarczy !A jeszcze jezeli dochodzi do wytrysku na zewnatrz pochwy(nie wiem po co), to juz zupelny pewniak!

Gość Juliette55
A jeszcze jezeli dochodzi do wytrysku na zewnatrz pochwy(nie wiem po co) Tak dla bezpieczeństwa. Gdyby pękła albo się zsunęła, rożne cuda mogą się zdarzyć.

Teraz prezerwatywy sa dobre i nie ma debilnych babc, ktore za komyny prowadzac kiosk, przebijaly prezerwatywy igla, z czystej zlosliwosci!!

Cuda, to raczej sie tytaj nie zdazaja.Mozesz isc do ginekologa i zalozyc sobie spiralke.To tez jest dobre, wtedy hulaj dusza , piekla nie ma!

Gość Juliette55
Słyszałam, że spirale są dla tych kobiet, które już rodziły.