Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xjola

Co robić?

Polecane posty

Gość Xjola

Mój chłopak gdy go poznałam był uzależniony od amfetaminy i kasyna... Po krótkim czasie zamieszkalismy razem w wynajętym mieszkaniu. Wtedy przeżywałam koszmar... Chłopak przyprowadzał do mieszkania swoich kolegów nieraz po 15 potrafiło siedziec i pić albo cpac nawet wtedy gdy ja spalam w tym samym pokóju... Wychodził na całe noce robił awantury a ja byłam w nim tak strasznie zakochana ze to wszystko telerowałam. Któregoś dnia gdy był naćpany wkrećiło mu sie ze mój pies chciał go ugryzc zaczął latać po domu z nożami za nim i wtedy pierwszy raz dostałam od niego w twarz ...na drugi dzień przepraszał i płakał ze to pierwszy i ostatni raz i wybaczyłam... Jednak cpanie sie nie skończyło ... Ja całyczas myślałam ze jestem od tego żeby mu pomoc i ze go tak kocham ze nie moge go zostawić... Kiedy ma ze sobą problem i to sie ciągnie juz 2 lata co prawda przestał cpac zdarza sie raz na 4 miesiące... Ale za to zaczął bardzo duzo pić... Przy czym wzywa mnie i poniża... Nie moge mu sie z niczego zwierzyc bo wiem ze wykorzysta to przeciwko mnie. Najgorsze jest to ze 3 dni pije i traktuje mnie jak śmiecia a przez następne 3 mydli mi oczy a ja jak zwykle ulegam. Mam 23 lata i przez to ze nie radzę sobie z problemami zaczęłam sama cpac... Od 2 miesięcy to robię i wiem ze to głupota ale to jedyną ucieczka jaka teraz mam:( dodam ze nie mam rodziny

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przeczytaj to, co napisałaś tak z boku, jakby tobie ktos to opowiedział... i co??? uciekaj od niego, od tego wszystkiego, bo skończysz na dnie. Nie można pomóc komuś, kto tej pomocy nie chce.

Gość Xjola
Ja wiem ta sytuacja jest beznadziejna:( może dlatego ze nikogo nie mam trzymam sie tego gowna teraz on nie chce odemnie odejść . :( i dać mi spokoju:(

Gość Xjola
Znajoma mi mówiła żeby dopuścić do tego aż go znienawidze ze będzie mi łatwiej go rzucić i pomału tak sie dzieje tylko co zrobię jak on nie da mi spokoju albo mnie zniszczy?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesli z nim tak zostaniesz, to cie zniszczy, to na pewno. To, że nikogo nie masz nie znaczy, że masz tkwić w czyms tak beznadziejnym. Nie można zresztą zycia opierać tylko na jednej osobie. Nawet w pojedynkę można byc szczęśliwym - ja sobie radzę :) weź się w garść, rzuć tego dupka, zerwij kontakty i buduj własne życie.

Gość Xjola
Bede sie starać ... Od jutra muszę być stanowcza może wkońcu cos osiągne... dzieki wielkie za odpowiedź:):*