Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zawszyc

a mnie brakuje tych zawodów łuczniczych i strzelecczych

Polecane posty

Gość zawszyc

które były jeszcze 100 lat temu nie tylko do tarczy i nagrodą były srebrne medale albo nawet z prawdziwego złota ale najbardziej to mnie żal, że nie można zdobyć księżniczki jednym strzałem , to znaczy strzał w to co ma najlepsze księżniczka można było wykonać , gdy król ogłosił że zwyciężył ten co cięciwę łuku najbardziej rozciągnął a wielu rozciągało cięciwę i natychmiast rypturę zaliczali i gdy nagle się pojawiał dworzanin na polu bitwy o imieniu Maurycy to król kazał natychmiast córkę swoją w komnatach schować a Maurycy nie tylko potrafił z łuku strzelać celnie, gdy łuk naprężył to ze 100 kroków potrafił sarnę upolować na kolację a po kolacji , gdy swojego dyzia pędziwiatra naprężył to w jedną noc potrafił swoim pędziwiatrem ponad setkę kobiet zadowolić i wolały jeszcze , więc królowi wcale nie było na rękę, że pędziwiatr jest takim strzelcem doskonałym ale jak wiadomo wtedy wojny wygrywały jednostki i kto potyczkę wygrał to wojnę wygrał a teraz kto cięciwę naciągnie to w szpitalu ląduje z powodu ryptury kobiety mają rację, teraz faceci to pizzdy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować