Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orange_Bud

zestaw na wesele.....doradzicie??

Polecane posty

dziewczyny mam mały problem,może Wy doradzicie. ide na wesele, mam bardzo jasną beżowo-złotą sukienkę w jednolitym kolorze,na gorze gorsetowa na dole rozkloszowana z falbanami, do kolan. Buty czarne ze złotym akcentem, bez palców, wysokie, zapinane w kostce. mam tatuaz na nodze i chajchętniej założyłabym rajstopy które będą go zasłaniać-ciemne nie pasują do całej kreacji, myślałam o jakis jasnych z wzorem ale boje sie ze bedzie zbyt pstrokato i wiesniacko a chce zeby wszystko ze sobą grało i było z klasą......macie jakis pomsł???:/

Gość wg niektórych
zabobonnych dewot na tym forum nie możesz iść w butach w których ci widać palce bo to nie będzie sawuw wiwrowe :) a ja powiem ci że LEJ NA TO!

Gość wg niektórych
ABSOLUTNIE NIE ZAKŁADAJ RAJTEK DO TAKICH BUTÓW!!! ZWARIOWAŁAS?

oczywiscie ze zaloze rajstopy i na pewno pojde w tych butach jak nie zaloze rajstop bede miala cale stopy poobcierane. a tatuazu sie absolutnie nie wstydze ale tak pomyslalam ze lepiej od razu nie dawac babciom/ciotkom/wujkom chlopaka powodu do komentarzy-wiadomo jak starsze pokolenie na to patrzy.

Gość alimenty są pokrywane
są specjalne trwale podkłady na tatuaże, jesli chcesz rajtki ubrać to ok ale weź do tego buty z zamknietymi palcam, albo ostatecznie niewzamcniane na palcach rajtki.