Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Miłego dnia, Drodzy Kafeterianie!

Polecane posty

dżenks :D nawzajem zdrowko od rana urlop mi sie konczy reedsa z rozpaczy pije :D

kaciaa -> tylko redsa? ja bym opijał żałobę po urlopie przynajmniej 50% alkoholem :P

fajek tez jest a jakze :D Leviatan ani ani nie pije takich najmocniejsze to wino :D Kiedys pilam rakije bimber sie znaczy brrr niemal na czworakach toczylam sie do domu aj sorry tequile bardzo lubie ale przed wyplata jestem i samej jakos tak glupio a koty moje nie uzywaja maz w pracy psiapsioly tez :D

oj Carrie ja zazdroszcze :) Ja tez jak byl taki dzien jak dzis ni diabla na uczelnie trafic nie moglam :D znaczy nawet ja mijalam ale obok drozka do parku tak kusila...... :D i zabka obok byla ciezko bylo oj ciezko :D nieraz trafilam nieraz nie.. :D

u mnie pub byl obok uczelni a nawet dwa oba z ogrodkami jeden to speluna na maxa gdzie bywali profesorowie rektorzy do wódy podawano kiszone ogorasy i chleb ze smalcem :D cala Elyta tam sie zbierala drugi urokliwy z super ogrodkiem na 3 stoliczki ciasno jak w zajeczej norze ale uroczo :)

a zebys wiedziala :D a smalec tam robila babcia wlasciciela miala chyba jakies 10000000 lat ale wigoru to by jej banda 16 pozazdroscila i nieraz przy klientach wnukowi po lebie sciera przylala i ochrzanila zdrowo :D

a ja mam w lodowie babunia zrobila ze skwareczkami i kiszone tez sa :D

nie no slonine sama to nie ale do dzis jak przywioza do mojej piekarenki swiezy chlebek ( kolo mnie jaest taka malutka piekarenka cudo) to taki swiezy ze swiezym maselkiem i cebula mniam :)

carrie bo w zadek kpne ja Ci dam pomysl na najlepsza diete kuraki z rozna burgery kebaby gyrosy czekolada lody pizza zelki mniami mniami :) sosy zupy makarony pasty ;)

hehe ja nie moge przytyac z jedne j strony ok bo rabie wszystko a z drugiej za chuda jestem ale co tam walic to