Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xannah

Pieski bezdomne rasowe i kundelki

Polecane posty

Gość Xannah

Pieski bez domu www.adopcjapsa.pl jeżeli ktos ma czas i chciałby mieć pieska to nie trzeba kupować myślę ze warto wziąc bezdomnego. Na tej stronie są różne ogłoszenia i rasy psów jeżeli ktos szuka jestem w szoku kiedy codziennie są nowe ogłoszenia z pieskami może któremuś udało by sie znaleźć nowy dom

Gość szkoda że nikt nie chce
pieska :(

Gość powiemtak
pomagajmy !!!!!! z tym, ze nie można brać pieska o ile nie będziesz się nim opiekował do końca ich zycia - nie krzywdź psa swoim kaprysem- pies to obowiązek i odpowiedzialność, jego dobre życie zależy od Twojego podejścia do obowiązku. Pies to cudo w domu ale nic za darmo- trzeba wiedzieć ,ze spacer, opieka, karma,wyjazdy na wakacje ( organizacja opieki) a w zamian wierne oczy i merdający ogonek na Twój widok. Kochajmy zwierzęta!!!

Gość Xannah
Próboje rozpowszechnić tą stronę żeby któryś znalazł dom bo ludzie kupują psy jak np zależy im na rasowym a przeciez jest tysiące takich które są do oddania za darmo... Szkoda tylko ze ludziom psy sie nudzą i je oddają albo np przywiązują w lesie do drzewa:(

Gość powiemtak
masz racje...trzeba dać szansę pieskom i ludziom, popieram to co robisz

Gość ja postanowilam ze jak bede
miala wlasny dom z ogrodem to i nawet 5 ze schroniska wezme :p Kocham psy ale póki co mieszkam z teściową, której moje 2 przeszkadzają więc póki co nie mogę mieć więcej :( Odpowiedzialność jest ale za to jaka radość przy tych kochanych zwierzątkach. A jak czytam o psie przywiązanym do drzewa w lesie, lub szczeniakach na śmietniku albo o znęcaniu się nad psami to aż się trzęse :o Oby los się odwrócił i sam wyrzucił tych ludzi i zostawił bez dachu nad glową :o Pies to przyjaciel na długie lata a nie tylko wtedy kiedy jest słodkim małym szczeniakiem a później do wyrzucenia :o To nie zabawka ale też stworzenie, które też czuje!