Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buraczek:)

czerwienie się, zna ktoś dobre maści lub kremy??

Polecane posty

jak wyżej :) tylko prosze o sprawdzone porady:) :)

Też tak mam, i nie potrafię kontrolować:P Na pewno są jakieś techniki, relaksacja, coś co działa na psychikę, bo to w głowie siedzi cały proces i buch - na twarzy pąs :D Na pewno opalenizna pomaga,bo mniej widać. + dobry podkład. A tak to ćwiczenia :D

kiedy się czerwienisz? jak się wstydzisz? , czy po prostu masz przesuszoną skórę?

ja w sumie nie jestem osobą wstydliwą... ja wszędzie bym poszła i tu i tam bym wszystko załatwiła... tylko tą chęć blokuje mi własnie moje czerwienienie się... czerwienie się kiedy się czegoś boje...przed jakims egzaminem lub rozmową z jakimś nieznajomym...nawet po lekkim wysiłku... jak już z kimś rozmawiam to myśle tylko otym żeby sie nie zaczerwienić ię zaczerwienię i juz caly burak... czerwienie się gdy muszę własnie sic cos załatwic i rozmawiam z jakąś nieznajoma osobą lub nawet po lekkim wysiłku, czy tez dlatego, że się boję czegoś...przed jakims egzaminem np.

pomotałam trochę bo komputer mi się zaciął:P

na takie czerwienienie sie to tylko dobry kryjacy podklad te wszytskie kremy na zaczerwieniona skore sa do skory podraznionej, suchej, wrazliwej itp a nie do takiej, jak opisalas

tylko , że ja czytałam, że własnie te kremy są na napadowe czerwienienie się skóry...