Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomadikowo

300 zł dla siostrzeńca na komunię

Polecane posty

Gość jowita_komputerowa
My daliśmy chrześniakowi męża 500 zł, za rok komunia mojej siostry jej też pewnie damy 500zł... ale dzieciom z rodziny różnie od 200-300 zł więc myślę, że tyle ile ty zamierzasz dać to w sam raz!

kurcze mi tez sie wydaje ze 200-300, ale to jest przeciez chore!! skoro te 300 daje sie na weselu, a koszta sa niewspolmiernie wyzsze!!! szczerze to bombonierka i 100 zł powinno wystarczyc, przyjecie to nie wesele i nie trzeba robic niewiadomo czego

Gość Lady_Bloom
Ja tam uwazam, ze kazdy daje jak moze. Ja na komunie mojej siostrzenicy dalam wspolnie 3 tys, ale to dlatego ze traktuje ja jak wlasna corke i jest moim oczkiem w glowie i oczywiscie nie dalam jej tego wszystkiego w gotowce; zaplacilam za rok dodatkowych lekcji j. Angielskiego i jazdy konnej, plus dalam jej niedrogi aparat i 50 zl, ale nie widuje jej czesto i stac mnie na to, gdyby byla to jakas dalsza rodzina czy po prostu dziecko z ktorym bylabym mniej emocjonalnie zwiazana dalabym ze 300-400 zl i wszystko, kazdy daje jak uwaza, a moim zdaniem i tak lepiej jest cos kupic