Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcestaduciec

o co moze chodzic

Polecane posty

Gość chcestaduciec

w poniedzialek dostalam telefon, zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjna. wiadomo jak to przez telefon pytaja czy jestes nadal zainteresowany ta praca, czy odpowiada ci spotkanie w dany dzien i o danej godzinie... zazwyczaj odpowiada sie tak, lub oczywiscie. babka ktora ze mna rozmawiala na koniec powiedziala mi, ze wysle mi maila ze szczegolami, gdzie napisze dokladny adres i godzine spotkania. rozmowa miala odbyc sie dzisiaj. do tej pory nie dostalam zadnej wiadomosci, czy moglo jej sie cos nie spodobac przez telefon...? :-O a praca miala byc w sklepie obuwniczym.

Gość czyjestnaforumktoskto
up. odpowiedzcie czy cos jej moglo sie nie spodobac jak zadzwonila?

Gość salianka
Rozwiązań jest kilka: -mogła zapomnieć (zdarza się) -mogli kogoś już przyjąć (choć w takim wypadku powinna odwołać twoją rozmowę) itp. Z drugiej strony skoro nie dostałaś maila,a zależy ci na tej pracy,to mogłaś zadzwonić i się przypomnieć

Gość chcestaduciec
ale ona dzwonila z nieznanego numeru

Salinka ma rację. Ja też miałam kiedyś dostać pracę w drogerii. Byłam na paru dniach próbnych, aż w końcu kobieta powiedziała, że jest mało klientów i mam iść do domu i Ona zadzwoni kiedy mam wrócić. Nie zadzwoniła...