Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiaalass

nienawidze tych dwoch kutasow

Polecane posty

Gość nieśmiaalass

ktorzy zwa sie bracmi, ale dla mnie juz nie. nienawidze i nie zamierzam z nimi w przyszlosci utrzymywac kontaktu, mam tylko siostre. jeden zaczal mnie dzis dusic a drugi rzucil sie na mnie z piesciami, na szczescie skopalam go a ten mlodszy go powstrzymal bo pewnie ten stary swir skopal by mnie do krwi. ponadto ten mlodszy zlamal mi kiedys nos, ale to juz bylo przez wyglupy zamachnal sie i tak wyszlo, a dzis grozil mi ze mi go zlamie jak sie nie zamkne. wpadlam w histerie zaczelam plakac, drzec sie, trzasc sie. wzielam noz i chcialam cos zrobic albo jednemu albo drugiemu, ale nie bylo by mnie raczej na to stac. pozniej dlugo plakalam nie moglam sie uspokoic, dopiero wyciszylam sie kiedy zaczal dzwonic telefon , wiedzialam ze to w sprawie pracy i tylko dlatego przestalam plakac. wiem ze to patologia, ale co ja poradze. wszystko zaczelo sie od tego mlodszego debila ktory zaczal sie drzec bo bylo okno otwarte, ojciec otworzyl bo w domu straszny zaduch, a on zaczal wydzierac na mnie jape. potem wlaczyl sie ten starszy i zaczal mnie od dziwek wyzywac i mowil zebym sie zamknela bo mi dojebie, weszlam do pokoju i czyms w niego rzucilam. i tak sie zaczelo wiem ze to miedzy innymi przezemnie, ale nie zniose takich wyzwisk bo ja nie wlucze sie nigdzie siedze tylko w domu a ten stary cap to dziwkarz bo wiecznie sie gdzies wloczy. poza tym kradnie pieniadze, objada rodzicow, nigdzie nie pracuje i strasznie smierdzi. nienawidze tych dwoch debili, matka i ojciec ich bronia a ja jestem sama, mam to wszystko gdzies chcialabym juz zdechnac ja sie wykanczam w tym domu...

Gość plum plum plum
chodzi ci o Jarosława i Lecha ?

Gość nieśmiaalass
nawet nie wypada ich porownywac do jarka i Ś.P. Lecha bo Kaczynscy to niebo a te dwa debile to pieklo, nienawidze ich od dzis koniec z rozmowami. nie chce ich znac.

Gość plum plum plum
Lech to nie Ś. P. tylko S. D. (Spieprzaj dziadu.)

Gość nieśmiaalass
sorry ale wedlug mnie zmarlemu nalezy sie szacunek,

Gość Lechhhhhhhhhhhh
My name is Lech. Zimny Lech.