Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubinninka

Prosze pomóżcie kiedy zapłodnienie ....

Polecane posty

Gość lubinninka

Ostatnia miesiączka 31 marzec usg wskazuje na 6 stycznia poród.Który dzień mógł być poczęciem?

Gość a testu czemu nie zrobisz??
jest pełno kalkulatorów poczęcia w necie -użyj któregoś zamiast pytać. :)

Gość lubinninka
kalkulatorki wskazuja ksiązkowy dzien owulacji a ja nie wiem ile trwał cykl. Data usg jest najbardziej prawdopodobna bo dwa razy wyszedł ten sam termin porodu ale jak na jego podstawie wyliczyć owulacje? Nie moge znaleźć kalkulatorka który by liczył nie od dnia miesiączki tylko od orientacyjnej daty porodu. no a poza tym niektore dziewczyny tutaj to istne mózgi wprawione do wyliczania takich rzeczy :)

Gość w/g usg wynika że
dniem poczęcia był dzień książkowy, bo 13 kwietnia

Gość w/g usg wynika że
ale to faktycznie w/g usg tak masz wyznaczony termin czy lekarz tak wyznaczył na podstawie ostatniej @?

Gość lubinninka
według kalkulatorka ksiązkowego jak liczyłam to poród wychodzi 5 stycznia i lekarz tez tak wyliczył na podstawie miesiączki potem zmierzył na usg crl w 8 tgodniu a potem w 12 tygodniu i z nich wyszło 6 styczeń i ta data chyba najbardziej własciwa bo jak wspomniałam wczesniej nie wiem ile cykl u mnie trwał i dlatego próbuje dojść do owulacji po dacie porodu a nie miesiączki

czegoś nie rozumiem -to ty już urodziłaś czy jak? Bo jeśli nie to jakim cudem lekarz mógł ci mierzyć CRL na usg w 8 i 12 tyg. skoro dopiero 7 jest? Zamotałam się

Gość lubinninka
Urodziłam :) i próbuje dojść do dnia zapłodnienia.

aha :D A urodziłaś kiedy? W sumie to czemu takie dochodzenie robisz skoro już urodziłaś? :) Tak z ciekawości?

Gość lubinninka
Cesarka ze wskazaniem i własnie 6 stycznia jak niby usg wskazywało date porodu.Jakby to ując ....istotny jest dla mnie ten dzien zaplodnienia :) No i wczesniej było sugerowane na 13 a kalkulator wskazał na 15...hmmm chyba nie dojde.