Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestktoszeslaska

czy zdecydowalibyscie sie na prace w ..

Polecane posty

Gość jestktoszeslaska

sex shopie? chodzi o to ze wyjezdzam na prawie 2 tygodnie w lipcu nad morze i przydalaby sie jeszcze jakas kasa. praca jest na umowe zlecenie, tylko boje sie na jaki czas beda chcieli ja podpisac. mam nadzieje ze na poczatek tylko na miesiac. ale jeszcze sie zastanawiam, boje sie tych zbokoli ktorzy beda przychodzili, moze szefostwo tez do konca nie bedzie normalne. kto to wie. poza tym klientom bedzie trzeba jakos przedstawic asortyment, a czuje ze nie wytrzymam ze smiechu przy tym. albo zaczne byc mi glupio, mowiac gdzie sie wklada to, a gdzie tamto.. jeszcze jest prawie pewna praca na miesiac jako ankieterka/hostessa w Centrum Handlowym. bede podchodzila do starszych osob pytajac ich czy chcieliby jakas tam karte dzieki ktorej mogliby miec duze znizki. co wybralibyscie?

Gość paprykara szczeciniara
przecież do sex shopów chodzą tylko zboki, nie wiedziałaś ?

Gość andrzejek15
chyba nie bedzie nudno

Gość taka sobieeee
praca jak kazda inna no chyba ze jestes bardzo niesmiala ale jak nie to nawet polecam bardzo ciekawe przeżycie :)

Gość jestktoszeslaska
chodza tez calkiem normalni, przeciez kazdy ma jakies tam zycie sexualne. kobieta moze przyjsc ze swoim facetem po zabawki na no. albo jakas dziewica po wibrator, prawik po lalke gumowa. a ty sie nie masturbujesz?

Gość psikula 5
ja sie nie masturbuje, bo katloiczki sie nie masturbują

Gość jestktoszeslaska
co mam zrobic jak facet w sex shopie poprosi zebym mu zalozyla gumke na fiutka, bo on chce zobaczyc czy jest dobra???

Gość sdcdfsds
do sex shopow nie chodza tylko zboczence i dewianci ale ludzie poszukujacy nowych doznan, wrazen

Gość jestktoszeslaska
ciekawie to na pewno bedzie, fakt ze jestem troche niesmiala, ale potrafie gadac z ludzmi. im dluzej gadam tym sie bardziej rozkrecam. tylko wiem ze umowa zlecenie moze byc podpisana na okres dluzszy niz miesiac i dlatego sie obawiam, ze pozniej moze byc klopot z zerwaniem jej. bardziej sklaniam sie ku tej pracy jako hostessa bo praca jest od 26 maja do 28 czerwca i to tak akurat. ale no nie wiem. z kolei w sex shopie obslugujesz tylko tych co do ciebie podejda, a jako ankieter musisz podejsc do kazdego. to troche takie nachalne..

Ja bym się zgodziła, tzn. gdybym nie była nieśmiała jeśli idzie o mówię o seksie wprost :) ludzi bym się nie obawiała, wydaje mi się, że zbokole takie typowe to tam nie przychodzą, a normalni kulturalni ludzie, czasem małolaty dla frajdy :P

a hostessę odradzam, naprawdę to tylko wydaje się być prostą pracą tam każda minuta trwa tyle co normalnie 15, nogi bolą tak, że masz ochotę się rozbeczeć i uciec, nie, nie

Gość jestktoszeslaska
dopiero teraz zauwazylam ten beznadziejny podszyw

jeszcze hostessa na degustacji to ok ja np. stałam na kawie nescaffe 3 dni po 12 godzin, tak mi zleciało, wiadomo ludzie podchodzili. A przy ankiecie gwarantuję Ci, że będziesz tak znudzona, że będzie to praca trudniejsza niż na budowie 🖐️

Gość jestktoszeslaska
ale jako ankieter to praca akurat w ruchu, trzeba chodzic po CH i podchodzic do starszych osob. co do sex shopu to obawiam sie tylko tej umowy niczego wiecej

ja wiem na czym polega ta praca bo stałam i na degustacjach i na wydawaniu gratisów i jako ankieterka no ja w każdym razie jako ankieterka i na gratisach nigdy więcej na samą myśl czuję jak mi kostki puchną ;) ja własnie od piątku zaczynam pracę na umowę zlecenie w inter marche na kasie, teraz mam do 31 maja, potem mi pewnie przedłuzą albo dadzą następną z tym że ja już wiem że 1 lipca zaczynam gdzie indziej :D najwyżej nie przyjdę do pracy, " zaginę " :D przeleją mi tyle ile wypracowałam i nie istnieje dla nich :D

Gość jestktoszeslaska
jak sie mam ubrac do pracy w sex shopie ? czy moze byc rozpieta bluzka (bez stanika), zeby faceci widzieli moje cycki ? czy to przyciągnie facetów?

Gość Autorko ja jestem ze Śląska
i w sumie to byłabym chętna na pracę w seks szopie w wakacje ;) Zawsze to ciekawe doświadczenie... Gdzie udało Ci się znaleźć ofertę?

Gość jestktoszeslaska
oferte znalazłam w gazecie

Gość Autorko ja jestem ze Śląska
W jakiej? :P W jakim mieście byś pracowała? Pytam głównie z ciekawości, bo raczej Ci jej nie podbiorę ;)

Gość dziaddek
ale musi byc niezly polew jak facet chce kupic lalke i pyta sie o rade hahah nie wyrobilbym ze smiechu

Gość jestktoszeslaska
to może będziemy razem pracować :) we dwie będzie raźniej a może zrobimy klientowi sex shopu loda i podzielimy sie kasą ??

Gość JYGVDXDXDGGT
ja kiedys tez sie zastanawialm nad praca w sex shopie. znalazlam ogloszenie ale jednak zrezygnowalam a poza tym moj facet nie chcial sie zgodzic D:D chociaz wiadomo, ze jakbym naprawde potrzebowala pracy to bym sie uparla i poszlabym tam :D o ale troche mnie zasatnowila tresc ogloszenia, m.in.napisane bylo ze poszukuja osoby bezpruderyjnej (wiadomo), otwartej (tylko pytanie jak bardzo? :D ) na rozego rodzaju kursy i szkolenia :D a dodatkowo oferowali testowanie ich produktow :D:D

Gość jestktoszeslaska
w internecie znalazlam oferte, babka na maila przeslala mi szczegoly tzn. gdzie spotkanie i o ktorej godzinie. praca w katowicach

Gość jestktoszeslaska
w takiej papierowej

Gość Autorko ja jestem ze Śąska
na jakiej ulicy ?

Gość jestktoszeslaska
na gumtree bylo ogloszenie

Gość jestktoszeslaska
nie wiem na jakiej ulicy bedzie ten sklep bo maja go dopiero otworzyc i szukaja personelu.

Gość jestktoszeslaska
na rozmowie powiedza mi o wszystkim

Sklep jak sklep, lepiej niż ważywaniak, bo nieprzyjemnych starszych pań nie ma :D

Gość jestktoszeslaska
ja będę dojeżdżać do Katowic pociągiem z Sosnowca, podobno dworzec kolejowy w Katowicach jest w remoncie :( jak mam dojść z dworca do ulicy Józefa Szmateczki ? :)