Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reedsowa

ile dać na 18 urodziny?

Polecane posty

wybieramy się z mężem do dalszego kuzyna na 18 urodziny.Tak normalnie do nich nie chodziemy,ale na 18 dostaliśmy pisemne zaproszenie i stwierdziliśmy,że pójdziemy? ile się daję na osiemnastkę? 50 zl? 100? nie mam pojecie doradzcie coś

Gość dziaddek
jak tysiaka nie dasz to beda ci wypominac

Gość Panna mloda 2011 rok
hehehe normalnie się nie odwiedzacie, ale na 18 chlopak zaprasza. Wiadomo o co chodzi.. daj max 200zł, ale nie 5 zł. 100 zł ujdzie w tłoku:)

Gość Panna mloda 2011 rok
ale nie 50*

ja na 18 od babci dostałam biżuterię wartości około 1500 zł, kwiaty, czekoladki :P od rodziców laptopa od reszty rodziny nic więc jeśli to daleki kuzyn to myślę że 200 zł + gra np. na PS2 no nie wiem czym on tam się interesuje, coś takiego w kazdym razie kasy więcej niż 200 zł na pewno o albo 200 zł i jakąś " ładną " wódkę, na bank się ucieszy :D

to jest moja daleka rodzina.Normalnie tez zapraszaja,ale nie chodzimy,bo ja nie mam zawyczajnie miesca potem ich do siebie zaprosic,bo wiadomo mam swoja rodzine. My z mężem jesteśmy młodzi, więc myślę,że jak dam 100 zł to będzie ok

wódka to nie bardzo,bo to jest jeszcze takie dziecko po prostu i tak go traktują w rodzinie.Nawet jak będę kartkę wybierała z życzeniami to musi być "grzeczna"

jesli to taki dzieciak jeszcze i sie nie odwiedzacie to 100 spokojnie wystarczy